EseményekKiemeltMotor felszerelésMotorkiállításMotorok

4 nap alatt 94 eseménnyel zárult a 2022-es Motor Bike Expo motorkiállítás

Motor Bike Expo 2022 Verona motorkiállítás

A fedett kiállítás a 8-as csarnokban zárult, amely 2022-re egy másik izgalmas funkcióval, az e-bike-oknak szentelt pályával és a trial sportnak szánt térrel egészült ki.

A szabadtéri területeken rengeteg izgalom volt a Jeep Experience-nek köszönhetően, ahol az ikonikus 4×4-eseket akadályok és lélegzetelállító emelkedők között tették próbára. A látogatóknak is lehetőségük volt kipróbálni a járműveket. A Red Bull egy igazi motoros falut hozott létre különböző tevékenységekkel és élőzenével. Itt ismerkedhettek meg a látogatók a Federmoto, gyerekeknek szóló Federal School of minimoto és a Lucchinelli Experience tevékenységével. Ez utóbbi a női motorosok képzésére összpontosít.

Egy másik, az FMI-vel együttműködő kezdeményezés a városi endurópálya volt. Itt a közönség lelkesedése közepette “Egy nap a motorosoddal” címmel a terepmotorozás legendái mellett motorozhattak a résztvevők, akik tanácsokat adtak a motorozási technikájuk javítására.

Az egyik figyelemre méltó esemény volt az ACI raid ” Fuoco dell’amicizia” érkezése, amelynek keretében értékes oldtimer autók parádéja zajlott Veronafiere-ben. Az MBE Africa Dakar színpadán a 2022-es szezon könyveinek, eseményeinek és fontos dátumainak szentelték a bemutatókat.

Motor Bike Expo 2022 Verona motorkiállítás

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Számos verseny is díjazta a rendezvényen látott legjobb alkotásokat. A legjobb az MBE Award nemzetközi zsűrije szerint a svájci T4 Motorcycles építőműhely SG5 jégversenyzője lett, később a Lowride magazin motorkiállításán is tarolt ez a motor. Idei újdonság a Special Cafe magazin által szervezett, a cafe racereknek és scramblereknek szentelt verseny, valamint a Special senza marce által a robogóknak és mopedeknek rendezett verseny voltak.

Bandaháború és motorszépségverseny

Az olasz készítésű motorok számára első alkalommal megrendezett Magazine Award díjátadón számos kiváló minőségű egyedi építményt díjaztak, amelyek mindegyike a világ legjelentősebb iparági magazinjaiban kap majd dedikált megjelenést.

A 2022-es kiadáson részt vevő vendégek között találjuk a Veneto régió elnökét, Luca Zaia-t; a gyönyörű Sabrina Salerno-t, az MBE barátját; Franco Picco érkezését, közvetlenül a Dakar 2022-ről; az amerikai Darren McKeag, Ray Drea és Michael Lichter; a WorldSBK versenyző Andrea Locatelli és a rally raid bajnok Alessandro Botturi nevét. A VIP-k hosszú listáját Vittorio Brumotti, valamint a műsorvezető és komikus Omar Fantini és a Virgin Radio kreatív igazgatója, DJ Ringo folytatja.

Motor Bike Expo 2022 Verona motorkiállítás

“Remélem, hogy a Motor Bike Expo ezen kiadása egy újrakezdési pontot jelent, összhangban azzal az életstílussal, amely a motorkerékpár-rajongókat jellemzi, amely a bátorságból, a szabadságból és a jövőbe vetett bizalomból áll”. – nyilatkozta a kiállításról Luca Zaia, Veneto régió elnöke.

“Az üzenet, amelyet a motorkerékpár közvetít számunkra, az, hogy térjünk vissza a motorozáshoz, szabadságban, azzal a szívóssággal és elszántsággal, amely minden motorosban benne van. Ez egy újabb kihívás, amelyet a vásári szisztéma nyert meg.

 

Már azt is tudni lehet, hogy 2023-ban január 26-29. között rendezik meg a Motor Bike Expot Veronában. Ha semmi nem jön közbe.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük