EseményekMotorkiállítás

Belépöjegyet nyerhetsz a Budapest Motor Kiállításra

Motorkiallitas scaled

Streetfighter-show, motorépítő varázslatok, nyereményjátékok, s mindez több száz csillogó motorcsoda társaságában. A nagy márkák és különleges típusok képviselői mellett pedig idén első alkalommal a Csajokamotoron.hu is kiállít az idei Budapest Motor Kiállításon. A csábítás immár a nőknek is szól: hölgyprogramokkal, fittness partyval várják a szervezők a gyengébbik nem képviselőit.

A Budapest Motor Kiállítás háziasszonya idén Kovács Niki, gyorsasági motorversenyző lesz, aki Európa-bajnoki harmadik helyével tavaly írta fel nevét az „év sportolója” dicsőségtáblára. Vele, és a motorsport ismert hazai nagyságaival is találkozhatunk március 11-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A tavaszt várva már van, aki februárban nyeregbe pattan, hiszen létezik már olyan ruházat és vannak kiegészítő berendezések, amelyek lehetővé teszik, hogy kicsit korábban kezdődjön a motoros szezon. A többség azonban a motor show után kezd el igazán nagyot gondolni az elkövetkezendő túrákról. Ezt meg is teheti, mert a kiállításon nemcsak kedvet kaphat, de minden mást is. Többféle biztonsági és kényelmi felszerelés közül válogathat majd, amelyek szükségesek a gondtalan robogáshoz. A legújabb modellek, az újabban egyre népszerűbb kvadok, háromkerekűek, és más oldalkocsisok gazdagítják a legnagyobb hazai „motorosbolt“ kínálatát.

Ennek az évnek a meglepetés témája a női motorozás. Nagymotoron kisasszonyt látni még ma is ritka dolog, még mindig felkapjuk a fejünket, ha lekerül a sisak egy 1200-as paripa női lovasának fejéről. Csakúgy sok érdekes és meglepő dologról mesélhet majd az idei Budapest Motor Kiállítás háziasszonya, Kovács Nikolett, gyorsasági versenyző, aki ebben a férfias sportban ért el komoly sikereket. A hölgyek szíve többnyire a kisebb teljesítményű, és kisebb súlyú motorok felé húz, de ez semmivel sem csökkenti a női motorozás kiemelt témaként való kezelését, hiszen a választékban ezekből is lesz éppen elég.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A jövő motorosaira, valamint a biztonságra gondolva a család legifjabb tagjait is érdemes elhozni. Őket minimotoros bemutató, közlekedési tanpálya, playstation bajnokság várja. Ahogy minden évben, most is lesznek olyanok, akik nem a motorok, inkább csak a barátjuk, férjük, netán a feleségük kedvéért látogatnak el a vásárra. Ebben az évben még színesebb program, fitness foglalkozások, nemtől és kortól függetlenül mindenki számára élvezetes műsor kíséri a bemutatókat.

S végül még egy részlet, amire érdemes figyelni: a hagyományokhoz híven a látogatók között ezúttal is egy Harley-t sorsolnak a vásár végén. A Sportster Iron 883-mal egy belépőjegy áráért lehet életre szóló barátságot kötni… A motorral érkezőket pedig ezúttal külön motorparkoló várja majd!

Idén először a Csajokamotoron.hu is jelen lesz az A pavilon 202/C standján, ahol portálunk minden saját termékét megvásárolhatjátok a kiállítás teljes ideje alatt. A CsamClub.hu tagjaival a fórumban tudtok időpontot egyeztetni egy közös kiállítás látogatásra.

Azok között, akik 2009. március 5-ig válaszolnak arra a kérdésre, hogy ki lesz idén a Budapest Motor Kiállítás háziaszonya, 10 belépőjegyet sorsolunk ki.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük