MotorokMotorozás

Excops és vezetéstechnikai oktatás

A turai vásártéren az Excops szervezésében vezetéstechnikai oktatásban volt részem. A cél a minél biztonságosabb közlekedés motorral.

Mindenkinek szüksége van gyakorlásra amit ha komolyan csinálunk fejlődéshez vezet. Két éve találkoztam először a két instruktorral Lakatos Tiborral és Láda Andrással. Akkor még a rendőrség keretein belül oktatták nekünk a biztonságos közlekedés alapjait. Kezdő motorosként bizony akkor is megizzasztottak alaposan, viszont azóta számtalanszor hasznát vettem az ott tanultaknak.

A mostani oktatás 2010. 09. 12-én kiscsoportos volt, ami lehetővé tette, hogy mindenkivel személyre szabottan foglalkozzanak. A napot a szabályok ismertetésével és egy kis bemelegítéssel kezdtük. Hamar kialakult a közvetlen viselkedés és bizony a kezdők is felengedtek ennek láttán. Mindenki biztatta a másikat.

Még több kép a galériában!Bizony eleinte nekem is nehéz volt de miután a fiúk elég jól bírták az ügyetlenkedéseim, bizony belejöttem és sikerültek nekem is a gyakorlatok. Délben volt egy kis csapatépítő finom ebéd, amit szintén a szervezőknek köszönhetünk. Délután mindenki azt gyakorolhatta, ami neki nehezebben ment a délelőtt folyamán. Aztán jött egy gyors helyzetfelismeréses gyakorlat, amikor bizony rögtön kellett reagálnunk András jelzéseire.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A nap csúcspontja persze a kis napzáró verseny volt. A napi feladatokból felállított pályán kellett végigmenni persze időre és a hibáinkat is számolták. Az instruktoroknak köszönhetően egy nagyon szép és hasznos nap után egy oklevéllel a kezünkben mehettünk haza.

Köszönjük ezt a napot és reméljük még sokszor találkozunk a képzéseken.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük