HírekMotorokMotorozás

Motorbalesetben életét vesztette a német herceg – VIDEÓVAL!

Otto von Hessen Ducati motorbalesetOtto von Hessen 2020. május 17-én reggel 8 óra 15 perckor tragikus motorbalesetet szenvedett a német A96-os autópályán, Lindau térségében, a Bóden-tó közelében.

Az 55 éves herceg a 158 lóerős Ducati Multistrada 1260S (250 km/órás végsebességgel) motorkerékpárja nyergében a svájci Ticino kantonba tartott, a barátnőjéhez, amikor a baleset bekövetkezett. Ahogy több német hírportál is megírta, a rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit, és szemtanúk jelentkezését kérik.

Annyit tudni, hogy nem sokkal előtte nagy sebességgel megelőzött egy autót. A rendőrségi jelentés szerint a motor eddig tisztázatlan okokból kígyózó mozgásba kezdett, a herceg elvesztette uralmát a gép felett, és a középső szalagkorlátnak ütközve állt meg. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A motorban keletkezett károk 10.000 €-ra rúgnak, a megsérült forgalmi berendezéseké 2.000 €-ra tehető. Sajnos valószínűsíthető, hogy a túl nagy sebesség vezetett a tragédiához.

Otto von Hessen Ducati motorbalesetA müncheni üzletember 2010-ben már egyszer bírósági tárgyaláson felelt sebességhatár feltételezett megsértése miatt. A vádat végül ejtették, akkor felmentést kapott.

A herceg és tartományi gróf Németország egyik legrégebbi nemesi családjának sarja. 26 éve volt a McDonalds franchise tulajdonosa, legutóbb 4 étterme volt Ingolstadtban.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egy ismerős nyilatkozata a német BILD-nek:

„Rendkívül szorgalmasan dolgozott. Előfordult, hogy maga sütötte a burgereket az üzletei valamelyikében. Igazi motoros volt, nagyon várta az utazást, szerette volna meglátogatni barátnőjét Ticinóban.”

Otto von Hessen május elején részt vett egy müncheni jótékonysági rendezvényen, ahol más támogatókkal együtt ételt osztott rászorulóknak. Megszállott autó és motorrajongó volt, több motor is volt a birtokában. Néhány napja még a Facebook-on posztolt egy fotót, melyen büszkén ül Ducatija nyergében.

Otto von Hessen Ducati motorbaleset

Forrás: https://www.bild.de/
Képek: https://www.bild.de/
https://columnacero.com/

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Tagama

2005-ben szereztem A korlátlan jogosítványt, azóta 4 motor, és 250+ezer km van mögöttem. Könnyed, gurulgatós kezdetek után most már évente minimum 30.000 km-t közlekedem motorral, esőben-sárban, napfényben-nyárban, hóban-fagyban. Rengeteg tapasztalatom van, amit szívesen osztok meg bárkivel, aki elfogadja az ebből fakadó jótanácsokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük