Hírek

Nyerj replika motort

yamaha jatek 01A 2009-es versenyszezon amellett, hogy feltűnően látványos volt, a Yamaha számára aszfalton és a terepen egyaránt különösen sikeresen zárult.

James Stewart hódította el mind az AMA bajnoki, mind a világbajnoki címet Supercross-ban, az MX-GP-t Antonio Cairoli tette zsebre, a World Endurance korona pedig a Yamaha Austria Racing Team fejére szállt, mindez még a szezon vége előtt. A szezon csúcspontjának nemrég lehettünk tanúi. Amint megannyi versenysorozatban Yamaha diadalmaskodott: a MotoGP-ben Valentino Rossi, a Superbike Világbajnokságban (WSBK) Ben Spies, a Supersport Világbajnokságban (WSS) pedig Cal Crutchlow.

Fenti sikereink természetesen büszkeséggel töltik el az egész Yamaha családot, és hogy minden szurkolóval és vevőnkkel együtt ünnepelhessünk, a Yamaha egy nagy nemzetközi nyereményjátékot indít, különleges nyereményekkel!

A kisorsolásra kerülő nyeremények:

  • Egyedi YZF-R1 Valentino Rossi replika, melyet a Yamaha Racing csapata a következő kiegészítőkkel szerel fel: Termignoni kipufogó, Öhlins TTX hátsó rugóstag, utasülés borítás, duplabuborékos szélvédő plexi, karbon sárvédő, karbon kuplungfedél takaró.
  • Egyedi YZF-R1 Ben Spies replika, melyet a Yamaha Racing csapata a következő kiegészítőkkel szerel fel: Akrapovič kipufogó, Öhlins TTX hátsó rugóstag, utasülés borítás, dupla buborékos szélvédő plexi, karbon sárvédő, karbon kuplungfedél takaró.
  • Egyedi YZF-R6 Cal Crutchlow replika, melyet a Yamaha Racing csapata a következő kiegészítőkkel szerel fel: Akrapovič kipufogó, Öhlins TTX hátsó rugóstag, utasülés borítás, duplabuborékos szélvédő plexi, karbon sárvédő, és számos egyéb karbon blokktakaró.

További nyeremények: 2500 darab különleges, világbajnoki Yamaha póló melyet Aldo Drudi, Valentino Rossi híres sisak, motor és egyéb grafikáinak tervezője készített (országonként 100).

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mit kell a rajongóknak, motorosoknak tenni, hogy részt vegyenek a sorsoláson? Szeretnéd megnyerni világbajnok motorjaink gyönyörű és különleges, a Yamaha versenycsapata által felkészített és versenyalkatrészekkel ellátott másolatát? Nagyon egyszerűen benevezhetsz a sorsolásra!

  1. Látogass el a www.yamaha-motor.hu/competition oldalra.
  2. Nyomtasd ki a jelentkezési lapot (pdf) és töltsd ki.
  3. Menj el a legközelebbi Yamaha kereskedésbe, és add le.
  4. Látogass el az internetes oldalra December 18-án pénteken, hogy lásd szerencsés vagy-e!yamaha jatek 02yamaha jatek 03

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük