fbpx

A KTM újraindította a termelést

KTM újranyitás a koronavírus utánMivel az olasz beszállító vállalatok az elmúlt héten újraindították a termelést, a motorkerékpár-gyártás több lépésben, 2020. május 11-én, hétfőn megkezdődött a KTM-nél is.

A PIERER Mobility AG bejelentette, hogy a KTM felfüggeszti a COVID-19 koronavírus világjárvány miatt március óta tartó munkaszünetet. A teljes gyártásra való visszaállás 2020. május 18-ra várható mind a 3800 alkalmazott számára.

Európa legnagyobb motorkerékpár-gyártója az újra nyíló piacokat pozitív jelnek tekinti azután, hogy márciusban a termelés felfüggesztésére kényszerültek az olasz ellátási lánc megszakadása miatt.

“A skandináviai valamint az olyan régiók, mint Ausztria, Németország és Kína, ahol a márkakereskedők már megnyitottak, olyan értékesítési adatokat közöltek, amelyek pozitív kilátásokat mutatnak.” Ezenkívül a KTM vezetősége azt várja, hogy a COVID-19 koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedések miatt a kétkerekű közlekedés egyre fontosabbá válik a magánszállításban, és ebből ők is kiveszik majd a részüket.

“A kb. 3800 alkalmazott részmunkaidős munkavégzése az osztrák helyszíneken május végén ér véget” – mondta Stefan Pierer, a PIERER Mobility AG vezérigazgatója. ezután várhatóan visszaállnak az eredeti, teljes munkaidős termelésre. Ezután köszönetet mondott alkalmazottainak, mondván: “Köszönöm a kitartást. Együtt legyőzzük ezt a válságot és megerősödve jövünk ki belőle!”

 

Forrás, Kép: KTM Press

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x