fbpx

Új helyszínek és motoros jogosítvány a Safety-Hungary-nél

Safety-Hungary tréningA koronavírus járvány átírta a mindennapjainkat, de az élet nem állhat meg. A pandémia okozta nehézségeken túllépve töretlenül folytatja tevékenységét Safety-Hungary is.Ahogy sokan mások – pl. a Csajok a motoron is – a koronavírus miatti bezártságot arra használták fel, hogy azokat a tennivalókat végezzék el, amelyekre a nagy hajtás alatt kevés idő jut. A Safety-Hungary jelentkezési rendszere a kezdetektől – 13 éven át – szolgálta az ügyfeleket, de egyre több problémával. Április végétől áttértek egy új, korszerűbb, a mai elvárásoknak megfelelő szoftver használatára.

Mivel immár a motoros szezon is teljes gőzzel beindult és a képzéseket is újra meg lehet tartani, az új szoftver megkönnyíti majd a regisztrációt és az ügyfelek nyilvántartását.

Új tréning helyszínek

Immár nemcsak Budapesten, a Kozma utca 3. alatt megtartott tréningekre jelentkezhetsz, hanem elindult a kecskeméti és a hamarosan indul a debreceni oktatás is. Az oktatás színvonala természetesen ugyanaz, mint amit a központban megszokhattál, a különbség annyi, hogy könnyebben találhatsz a lakóhelyedhez közelebb eső tréninghelyszínt.

Motoros jogosítványt a Safety-Hungary-től

Sokan kérdeztétek, hogy a professzionális motoros oktatás mellett miért nem foglalkoznak a Safety-Hungary oktatói a motoros jogosítvány megszerzésére irányuló képzéssel is. Többen úgy vélték, hogy ha ott tanulhatnák meg az alapokat, nem kellene a jogosítvány megszerzése után azonnal vezetéstechnikai tréningre menni.

Nagy örömmel jelenték be, hogy az utolsó adminisztratív akadályt is legyőzve elindultak a jogosítvány megszerzését célzó képzések is. A cél továbbra is az, hogy minél magasabb szinten és biztonságosan motorozó, vidám motorosok róják a kilométereket az utakon!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x