CsajokTetkó a csajokon

A kivarrt modellek elbűvölnek engem!

Drew Hoshkiw 1Andrew Hoshkiw 10 éve tevékenykedik a fotós szakmában. Igen ügyesen pakolja tetovált modelljeit a kamerái előtt.

 

Weboldala egy összetett személyiségű embert mutat, hiszen nem csak csodálatos képeket lő épületekről vagy tájakról, hanem igen ügyesen pakolja ide-oda modelljeit – méghozzá tetovált modelljeit – a kamerái előtt. Drew továbbá olyan lapoknak készít grafikai dizájnolást, mint a Daily Herald vagy az Arts and Entertainment…

 

Drew Hoshkiw: – Sziasztok, Drew vagyok, 30 éves, grafikus, fotóriporter és szerkesztő. Jelenleg Torontóban vezetek egy kisebb fotóstúdiót, ahol főként kreatív fotózással foglalkozunk. Szeretek utazni, olvasni, borozni és zenét hallgatni. Most, épp a Nirvana szól mögöttem, de mostanság inkább indie rockot hallgatok. Az autómban pl. a Pure zenekar Feverish dala van beragadva!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Fotós karriered története egy Európai kiruccanással kezdődött…
Drew: – Igen, ez nagyjából 10 éve történt. A nyaralásra vittem magammal egy olcsó fotógépet, meg egy halom filmtekercset. Aztán, a végeredmény borzalmas lett! Mikor visszanézegettem a képeket, rájöttem, hogy ez lesz az életcélom: hogy kitanuljam a fotózást, hogy kiváló fotókat készíthessek!

Többféle témát ragadsz meg a fotóiddal. Melyek állnak közel hozzád?
Drew: – Anno, első körben inkább a természetet fotóztam. Majd, fotóriporter lettem, és színházakról, koncertekről, meg egyéb fellépésekről lőttem képeket. Amikor ezt kezdtem el művelni, már sokkal nehezebb volt természetfotókat készítenem.
Három éve pedig már stúdióban fotózok különböző modelleket. Meg kell mondjam, mostmár fotóriporterkedni nehezebb!

Tetovált modelleket miért szeretsz fotózni?
Drew: – A kivarrt modellek elbűvölnek engem! Olyan ez, mint művészetet készíteni a művészetről. A tetovált emberek sokkal kreatívabbnak és egyénibbnek hatnak a szememben, és ahogy eddig én tapasztaltam, sokkal nagyobb akaratuk van kipróbálni új helyzeteket, és beállni a kísérletezőbb fotósok elé!

Neked van tetoválásod?
Drew: – Nem, nekem nincs. Eddig mindig paráztam attól, hogy ez majd állandóan a bőrömön marad, és lehet, hogy egy bizonyos időintervallum elmúlása után már nem is tetszik majd annyira! Ugyanakkor, már megvan a tervem a két első tetoválásom mikéntjeire. Remélem hamarosan meg is szerzem őket!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük