Hírek

Tizenkét oldal tömény dragster

Wild 189 Drag EBA Dragster Európa-Bajnokság svéd és finn fordulója mellett Kunmadarason is felpörögtek az események.

Persze nem csak a gyoorsulási versenyek világát tárja elénk a Wild magazin legújabb száma, hanem számos egyedileg épített motort és autót is megcsodálhatunk a még két hétig kapható lapban.

Ha létezik rajt-cél győzelem az épített autók műfajában, akkor az idei EMAT legszebb autója ezt az eredményt hozta. Már a kiállítás alatt minden néző, minden versenyző azt mondta róla, hogy ez a legszebb – majd győzött!

Az olasz 5 INI és a Garage 65 műhelyek épített motorcsodáját számítógépen tervezték meg. Az észvesztő késztermék pedig fantasztikus csemegéket rejt magában: a Stargate lényege gyakorlatilag annyiban foglalható össze, hogy ezen a motoron aztán semmi, de tényleg semmi sem az, aminek látszik!  

Ha a többi különlegességre is kíváncsi vagy, lapozz bele a 189. számba!Wild 189 Bol dorWild 189 LincolnWild 189 StargateWild 189

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük