fbpx

Licitálj a tetoválók tervezte Vans-cipőkre – rákos gyermekeket támogathatsz

vans tattoocon gyermekrak alapitvanyA Vans Shop Hungary és a Budapest Tattoocon rendezvény szervezői egy különleges összefogást hirdettek, hogy pénzt gyűjtsenek a Gyermekrák Alapítvány részére – hazai tetoválókkal terveztettek egyedi cipőket, melyekre licitálni lehet.

A Vans, illetve a Tattoocon képviselői, felkértek néhány tehetséges hazai tetoválóművészt, akik gyönyörű cipőket terveztek meg, mint ahogyan láthatjátok. A lábbelikre április 12-étől lehet licitálni két héten keresztül.

A VANS Authentic és Slip-onok a Budapest Tattoocon Vans chill zónájában, Budapesten, a Gólyavár Rendezvény és Konferencia Központban lesznek megtekinthetőek.

A felhívásban azt kérik a szervezők, hogy csak olyanok licitáljanak, akik komoly érdeklődők, hiszen a cél is az.

A Gyermekrák Alapítvány 1997 óta működik hazánkban, s fő célkitűzésük egy gyógyászati központ felépítése, de rendszeresen nyújtanak segítséget a rákkal küzdő gyermekek családjának.

Az olyan egészségügyi intézményeket is segítik, amelyek műszerek vagy egyéb orvosi diagnosztikai eszközök megvásárlását kérik tőlük.

Összességében, folyamatosan átlagosan 700 gyermeket támogatnak. Magyarországon évente 320 gyermeknél diagnosztizálnak rákot, s körülbelül 2500 gyermeket kezelnek daganatos betegséggel.

A Vans Shop Hungary és a Budapest Tattoocon felhívása tehát, lehetőséget nyújt mindazok számára, akik nagyobb összeggel szeretnék támogatni az alapítványt.

Forrás: Facebook esemény, Gyermekrák Alapítvány honlap
Fotó: Facebook esemény

vans tattoocon gyermekrak alapitvany3vans tattoocon gyermekrak alapitvany3vans tattoocon gyermekrak alapitvany3

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x