CsajokTetkó a csajokon

Licitálj a tetoválók tervezte Vans-cipőkre – rákos gyermekeket támogathatsz

vans tattoocon gyermekrak alapitvanyA Vans Shop Hungary és a Budapest Tattoocon rendezvény szervezői egy különleges összefogást hirdettek, hogy pénzt gyűjtsenek a Gyermekrák Alapítvány részére – hazai tetoválókkal terveztettek egyedi cipőket, melyekre licitálni lehet.

A Vans, illetve a Tattoocon képviselői, felkértek néhány tehetséges hazai tetoválóművészt, akik gyönyörű cipőket terveztek meg, mint ahogyan láthatjátok. A lábbelikre április 12-étől lehet licitálni két héten keresztül.

A VANS Authentic és Slip-onok a Budapest Tattoocon Vans chill zónájában, Budapesten, a Gólyavár Rendezvény és Konferencia Központban lesznek megtekinthetőek.

A felhívásban azt kérik a szervezők, hogy csak olyanok licitáljanak, akik komoly érdeklődők, hiszen a cél is az.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Gyermekrák Alapítvány 1997 óta működik hazánkban, s fő célkitűzésük egy gyógyászati központ felépítése, de rendszeresen nyújtanak segítséget a rákkal küzdő gyermekek családjának.

Az olyan egészségügyi intézményeket is segítik, amelyek műszerek vagy egyéb orvosi diagnosztikai eszközök megvásárlását kérik tőlük.

Összességében, folyamatosan átlagosan 700 gyermeket támogatnak. Magyarországon évente 320 gyermeknél diagnosztizálnak rákot, s körülbelül 2500 gyermeket kezelnek daganatos betegséggel.

A Vans Shop Hungary és a Budapest Tattoocon felhívása tehát, lehetőséget nyújt mindazok számára, akik nagyobb összeggel szeretnék támogatni az alapítványt.

Forrás: Facebook esemény, Gyermekrák Alapítvány honlap
Fotó: Facebook esemény

vans tattoocon gyermekrak alapitvany3vans tattoocon gyermekrak alapitvany3vans tattoocon gyermekrak alapitvany3

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük