CsajokHírekTetkó a csajokon

A család vagy a tetoválás? Te melyiket választanád?

tattoo nameEgy apa eléggé furcsa helyzetbe került: szeretetből magára varratta fia nevét, amikor az megszületett, majd amikor a gyerek évek múltával rájött, hogy nőként éli tovább az életét, az apa ellen fordult a család, mert nem akarja leszedetni a tetoválást…

A kétségbeesett férfi már az internet népéhez fordult, hogy most ő a hülye?! Az eléggé elfajult családi perpatvarról a Mirror cikkezett, így láttak napvilágot a történtek világszerte.

A férfi nem vállalta fel a nevét, de elmondta, három gyermeke nevét varratta a karjára, amikor megszülettek. Tudjuk, ezt sokan teszik, hiszen egy gyermek születésétől nem kell nagyobb esemény…

Amikor felnőtt – nevezzük Andy-nek – a fia, akkor leültette a szüleit, hogy beszélni szeretne velük. A fiatal srác elmondta, hogy sajnos férfi testbe született, de nőnek érzi magát, és ezentúl úgy szeretné élni az életét, mint Athena – meg is változtatta hivatalosan a nevét.

Egy idő után újabb beszélgetésre került sor: Athena és anyja közölte az apával, hogy az újdonsült hölgyet sérti a férfi karján virító „Andy”-tetoválás, s álljon ott helyette az „Athena”.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Persze, a férfi nem értette a problémát, hiszen amikor a tetoválás készült, még Andy volt, nem pedig Athena. A leányzó szerint apja rossz szülő, s összevesztek. Az egész család Athena mellé állt.

A feleség olyan messzire ment, hogy azt mondta, elhagyja a férjét és viszi a gyerekeket. A férfi mondta, hogy először lézeres eltávolításra lenne szükség, majd pedig az új nevet rá varrni, de erre nincs pénze. Ez nem hatotta meg a családot!

8 kérdés, 8 válasz – Lézeres tetoválás eltávolítás

A férfi köpni-nyelni nem tudott, ezért végső elkeseredésében az interneten osztotta meg helyzetét, és kérdezte, minden az ő hibája?!

Ugyanezt a kérdést teszem fel! Kinek van igaza?

Forrás: 24.hu
Fotó: illusztráció – TattooDI

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük