HírekKultúraMotoros zene

A bradörök megmotoroztatták a Viszkist: a héten jelenik meg a Zorall új lemeze

Zorall: Jég dupla WhiskyvelA huszadik század Rózsa Sándora Ambrus Attila, vagy ahogy többen ismerik a Viszkis rabló belecsapott a lecsóba és motorozott egyet a budapesti éjszakában. A Zorall zenekar legújabb videóklipjét valószínűleg azért dobta fel nekem a YouTube, mert nemrég felkerült a Csajok a motoron csatornájára egy tíz évvel ezelőtti interjú Dorcival, a Zorall tűzfújó táncosnőjével. A beszélgetést itt tudod meghallgatni, és ha már ott vagy, iratkozz is fel a csatornánkra, mert már csak 228 ember hiányzik az 1000 feliratkozóhoz!

A klip ajánlójában egyből szemet szúrt nekem a Viszkis, és nézni kezdtem. Amikor ahhoz a részhez ér a történet, hogy a Renegade Tattoo előtt iszogatnak a magyar Hells Angels motoros klub tagjai, akikhez a Viszkis is csatlakozik, akkor már kíváncsi lettem arra is, honnan jött a klip ötlete. Így aztán felhívtam Hangyát.

Végül nemcsak arról beszélgettünk, hogy hogy készült a klip és miért éppen Ambrus Attilára esett a választásuk, hanem szóba került Szasza tavaszi távozása, valamint az is, hogy ezzel együtt Koroknai Árpád személyében új gitárosa is lett a zenekarnak. Az új lemezt már a zenekar új felállásában készítették el.

Az új Fémforgácsok címre keresztelt album -, amelynek első videóklipje a Jég Dupla Whiskyvel című számra készült – ezen a héten pénteken jelenik meg. Mivel a COVID-19 miatti korlátozásoknak köszönhetően nem valószínű, hogy lehetőség lesz mostanában nagyszabású koncertekre elmenni, az új dalokat és az új lemezt keresd online a Zorall zenekar elérhetőségein!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük