fbpx

Lacivadászattal egybekötött Bazi Nagy RMC Vásár Törökbálinton

Bazi Nagy RMC Vásár 2020Nem térünk el a már akár évtizedesnek is mondható hagyományoktól! Törökbálinton ezúttal is megrendezzük Lacivadászattal egybekötött BAZI NAGY RMC VÁSÁRUNKAT!

Lassan már akár örökségről is beszélhetünk, hiszen maholnap motorra ül az a generáció is, amely az első rendezvényeken a dzsindzsás mélyén, vagy a hátsó patakparton készült… közös ismertetőjelük, hogy mostanában növik ki a felmenői alkoholizmus átmeneti demenciáját, illetve a vezetéknevük egységesen Bazi.

Ezúton meghívunk minden motorost a huszonvalahányadik ilyen jellegű eseményre! Reméljük, most végre Laci is eljön! Hogy ki is ez a Laci? Megtudhatjátok, ha Ti is megtiszteltek jelenlétetekkel!

Számos szokásunkat megőrizve, a teljesség igénye nélkül felsorolok néhányat a tervezett jótéteményeink közül:

  • általános kedvezmény
  • ajándék quados- és terepjárós kupon
  • igazi, outlet árak akár 50-70% kedvezménnyel
  • törzsvásárlói jogosultság a nagyobb vásárlóknak
  • olcsóbban mehetsz quaddal
  • kaja, hűsítő italok… no és sör!!
  • csocsó, billiárd
  • bulihangulat

Továbbá a szokásos, zavarba ejtő akciók és választék mellett, reméljük, diszkrét inkognitóban Laci is tiszteletét fogja tenni. Aki összefut vele és ezt valamiképpen igazolni tudja (valamit vegyen el tőle, vágja le valamely páros szervét, vagy akárhogy), az nem fog rosszul járni a söntéspultnál!

Tehát még egyszer… tessék bevésni a családi kalendáriumba: 2020.09.18-án három napos Bazi Nagy Vásár kezdődik… és Lacivadászat Törökbálinton!

A mostani helyzetben természetesen kiemelten figyelünk a higiéniai követelmények betartására… például, ha túl sokan akarnak bemenni az üzletbe, az érkezőket egyenesen a söntéspulthoz irányítjuk és az előírt csodaszerek mellett némi alkoholtartalmú folyadékkal próbáljuk fertőtleníteni! Ezt maszkban viszonylag nehéz elvégezni, ezért az italozó- és étkező helyek környékén maszkmentes zónát létesítünk!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x