EseményekMotoros találkozó

70 éves a Sturgis rally

sturgis2010bikiniwashA világhírű Strugis Rally idén ünnepelte 70-ik születésnapját.

A legendás ralit először 1938-ban rendezte meg a Jackpine Gypsies Motorcycle Club, népszerűsége csúcspontját azonban csak az 1990-es, 2000-es években érte el, közel fél millió résztvevővel.

Sturgis városkája a találkozó központja, azonban a környező települések is kiveszik a részük a raliból, és különböző rendezvényeknek adnak otthont. Akiknek az előre összeállított programok közt nem akadt kedvére való, tekereghetett egyet a környező hegyekben-völgyekben. A szétterjedt helyszín miatt nehéz pontosan megmondani, hányan látogattak el az idei ralira.

A legsűrűbben előforduló márka itt is a Harley-Davidson volt, de ezen kívül volt mindenféle cruiser, Gold Wingek tucatja, GS BMW-k, és persze a sportmotorosok is szép számmal képviseltették magukat. A város főutcáján parkoló motorok százai is azt az érzést keltették, hogy ez egy hatalmas motorshow.

Egy valamire való motoros buli nem múlhat el fergeteges koncertek nélkül. Nem volt ez másképp Sturgisben sem, ahol, a teljesség igénye nélkül, Kid Rock, Bob Dylan, ZZ Top, Motley Crue, The Guess Who, The Scorpions, The Doobie Brothers és Ozzy Osbourne szórakoztatta a nagyközönséget.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A világ legjobb motorjai 2010-ben
Jelöltek a dicsőségek csarnokában

A programokról sokszínűségük és nagy mennyiségük miatt szinte lehetetlen beszámolni, ám így is akad említésre méltó esemény. Ilyen például a Motorépítő Világbajnokság, amit idén a belga Krugger Motorycles nyert. A bajnokság mellett minden évben visszatérő momentum, amikor beiktatják a Sturgisi Dicsőségek csarnokába a jelölteket. Idén sem történt ez másként, így augusztus 11-én újabb 6 név került fel a csarnokba, név szerint Roger Schieman, Ronald McKinley, Nancy Davidson, Stan Simpson, Betsy E. Lister és Mike Tomas.strugis2010burnsturgis2010dragsturgis2010zztop2sturgis2010kidrocksturgis2010girls

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük