fbpx

Egyre komfortosabb a Hóbagoly Party

hobagoly party 2020 1Az idén 2020 február 14-15-16 án ismét megrendezésre került kis csapatunknál – ami szigorúan csak baráti társaság – a X. Hóbagoly party Cserépfalun, a Hór völgyében.

Minden évben probálunk egy kis reklámot csinálni a vállalkozó kedvű, szintén elvetemült egyéneknek, hogy megtapasztalhassák mennyire jó társaság tud összeverődni, és teljesen kikapcsolódni.

Ez a buli – mint szoktam irni – teljesen nomád, sátorban alvós egy mezőn. Az idén beszereztünk szalmát is a sátrak alá, hogy kicsit komfortosabb legyen a mínuszokban is aludni. Minden évben probálunk valamit, amivel “otthonosabb” lehet ez a hétvége.

Az idén megtérült a kampányolás, szép számban látogattak el, sok új látogató volt a régieken kívül is. Remélhetőleg nem csak erre az egy alkalomra találkozhattunk velük.

hobagoly party 2020 2Az időjárással is szerencsénk volt, hiszen most csak -4 fok volt a völgyben de sajnos nem volt hó. Nem úgy, mint tavaly.

Le kell szögeznem, hogy ez az összejövetel teljesen ingyenes, nincs se belépő, semmi. Mindenki saját magát szponzorálja, és ez igy is marad. Szokott lenni közös szervezés, mint pl. a szafari busz, az természetesen összedobós összeg.

hobagoly party 2020 3Ennek a busznak a megrendelése lehetőség, hogy aki szeretne, Bogácson az éjszakai fürdőzésre látogatni így megteheti, nem kell senkinek józannak maradni hogy sofőrködjön. 🙂 Nagyon szoktak örülni nekünk a fürdőben… 😀

Elmondhatom, hogy ismét iszonyatosan jól sikerült ez a téli, nomád buli, fergeteges hangulat volt, nagyon jó embereket ismerhetünk meg.

hobagoly party 2020 4Mint minden évben, van a nyári verziója is a Hóbagoly Partynak ugyanitt, ugyanúgy. Idén ez júniusban várható a nyári napforduló időpontjában, várhatóan június 19-21 között lesz. A részletekről és a pontos dátumról később, hiszen figyelembe vesszük a ballagásokat is, hogy ne fedjék egymást a programok.

Bárkinek kérdése van, bizalommal fordulhat az alapító taghoz, Kegyes Mihályhoz és hozzám, vagy Szikla Károly Geissbüchler-hez.

hobagoly party 2020 7hobagoly party 2020 7hobagoly party 2020 7

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x