fbpx
EseményekMotoros találkozó

Egyre komfortosabb a Hóbagoly Party

hobagoly party 2020 1Az idén 2020 február 14-15-16 án ismét megrendezésre került kis csapatunknál – ami szigorúan csak baráti társaság – a X. Hóbagoly party Cserépfalun, a Hór völgyében.

Minden évben probálunk egy kis reklámot csinálni a vállalkozó kedvű, szintén elvetemült egyéneknek, hogy megtapasztalhassák mennyire jó társaság tud összeverődni, és teljesen kikapcsolódni.

Ez a buli – mint szoktam irni – teljesen nomád, sátorban alvós egy mezőn. Az idén beszereztünk szalmát is a sátrak alá, hogy kicsit komfortosabb legyen a mínuszokban is aludni. Minden évben probálunk valamit, amivel “otthonosabb” lehet ez a hétvége.

Az idén megtérült a kampányolás, szép számban látogattak el, sok új látogató volt a régieken kívül is. Remélhetőleg nem csak erre az egy alkalomra találkozhattunk velük.

hobagoly party 2020 2Az időjárással is szerencsénk volt, hiszen most csak -4 fok volt a völgyben de sajnos nem volt hó. Nem úgy, mint tavaly.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Le kell szögeznem, hogy ez az összejövetel teljesen ingyenes, nincs se belépő, semmi. Mindenki saját magát szponzorálja, és ez igy is marad. Szokott lenni közös szervezés, mint pl. a szafari busz, az természetesen összedobós összeg.

hobagoly party 2020 3Ennek a busznak a megrendelése lehetőség, hogy aki szeretne, Bogácson az éjszakai fürdőzésre látogatni így megteheti, nem kell senkinek józannak maradni hogy sofőrködjön. 🙂 Nagyon szoktak örülni nekünk a fürdőben… 😀

Elmondhatom, hogy ismét iszonyatosan jól sikerült ez a téli, nomád buli, fergeteges hangulat volt, nagyon jó embereket ismerhetünk meg.

hobagoly party 2020 4Mint minden évben, van a nyári verziója is a Hóbagoly Partynak ugyanitt, ugyanúgy. Idén ez júniusban várható a nyári napforduló időpontjában, várhatóan június 19-21 között lesz. A részletekről és a pontos dátumról később, hiszen figyelembe vesszük a ballagásokat is, hogy ne fedjék egymást a programok.

Bárkinek kérdése van, bizalommal fordulhat az alapító taghoz, Kegyes Mihályhoz és hozzám, vagy Szikla Károly Geissbüchler-hez.

hobagoly party 2020 7hobagoly party 2020 7hobagoly party 2020 7

0 0 votes
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x