EseményekHírekMotoros találkozó

2. Hells Angels MC City Run

city run 2009 05 01 117Sem az időjárás, sem a hangulat nem volt felhőtlen a Hells Angels MC Hungary második motoros majálisán Budapesten. A rendőrség ugyanis több egységgel kivonult a helyszínre, kamerára rögzítették a részvevőket, és a felvonulásra indulókat egyesével megszondáztatták és a papírjaikat is ellenőrizték.

Az egybegyűlt motorosok nem tűntek félelmetesnek. Mivel az Angyalok háza táján az utóbbi időben jelentős volt a gyermekáldás, inkább egy családias piknikhez hasonlított az összejövetel. A nagyobb fiúcskák fociztak, míg a kismamák az árnyékban vigyáztak a kisebbekre. A férfiak e közben a büfé körül osztották meg élményeiket a rég nem látott haverokkal.

Alkohol nem sok fogyott, hiszen mindenki járművel érkezett. Ezért a szondáztatás inkább erőfitogtatásnak tűnt a szerv részéről – az indok talán a piros-fehér colorhoz kapcsolódó nemzetközi helyzet lehetett. Végül a csaknem egyórás procedúra után mindenkit kiengedtek a felvonulásra, szigorúan megfelelő védőfelszerelésben. A klub egyik tagja egyébként az esetről leírta a véleményét itt.

Még több kép a galériában

A Hells Angels MC következő rendezvénye a május 16-i Toy Run lesz, amikor a motorosok ajándékokat visznek a karcagi gyermekkórházba. Remélhetőleg akkor nem fogják inzultálni a jó szándékú adományozókat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük