fbpx

Hobo két kötetben mutatja be életpályáját!

hobo ludens könyvFöldes László – Hobo két kötetben foglalta össze életművét, Hobo Ludens címmel. A könyvek már nyomdában vannak, és hamarosan a boltokba kerülnek!

Hobo nem pár évvel ezelőtt, hanem eléggé sokkal ezelőtt kezdte el írni a könyveket, mégpedig 50 éve, 1967-ben. Egy egész pályát összegez ez a mű, ami valószínűleg nagyon sok érdekességet, kulisszatitkot elárul a sokszínű zenészről.

Azt is tudjuk, hogy 1456 oldalas lesz összesen a két kötet. Hogy mik szerepelnek benne? Nos, minden, de minden… mégpedig részletesebben: novellák, színdarabok, dalszövegfordítások, a Rolling Stones-könyv, forgatókönyvek, saját dalszövegek Hobotól.

A 168 óra interjújából az is kiderül, hogy a debreceni Alföldi Nyomdában készülnek a kötetetek és Hobo maga korrektúrázta.

Az biztos, hogy érdekfeszítő olvasmány lesz, főleg azzal a tudattal, hogy 50 éve írja a szerző…

Forrás, fotó: hammerworld.hu

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x