fbpx
HírekKultúraMotoros zene

Elkészült Lemmy emlékszobra!

lemmy kilmister rainbow barA Motörhead elhunyt énekesének, Lemmy Kilmisternek emlékére szobrot emeltek kedvenc szórakozóhelyén, a Los Angeles-i Rainbow Bar & Grill kerthelyiségében.

Az életnagyságú szobor bronzból készült, és ingyenesen, Travis Moore szobrász készítette el.

Az emlékmű avatóján All-star tribute bulit tartottak, ahol régi nagy klasszikusokat játszottak.

Természetesen rock sztárok is tiszteletüket tették a rendezvényen, valamint Lemmy barátnője, Cheryl Keuleman és a Motörhead menedzsere, Todd Singerman.

Singerman a következőket mondta az eseményen: “Ugyanúgy tekintek rá, mint Johnny Cashre, a Beatlesre és a többiekre. Nem szarozott, sosem játszotta meg magát. Úgy ment fel a színpadra, mintha hazament volna. Ilyen embert többet nem lehet találni.

Lemmy egyik legnagyobb félelme az volt, hogy a halála után el fogják felejteni. Most már halhatatlan lett. Soha senki nem fogja elfelejteni, mert egy isten volt. Egyszerre volt ember és isten.”

Forrás: www.rockstation.blog.hu

Fotók: www.rockbook.hulemmy kilmister rainbow bar szobor

 

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x