fbpx
HírekKultúraMotorokMotoros zeneMotorozás

Motoros klippel jött ki az Omen

omen zenekarAz Omen zenekar új albuma Halálfogytiglan címmel jelent meg az idei évben, s az Egy jobb pokol című számhoz vagány motoros klipet forgattak. Láttad már?

A Halálfogytiglan című korong az első, amelyen Molnár Péter „Stula” énekel, aki nemrégiben lépett Koroknai Árpád (P. Box) helyére, aki 10 év közös munka, s két nagylemez után lépett ki az együttesből, mert nem tudta összeegyeztetni a két banda teendőit.

A 2019-es albumról még a Most kezdődik című dalhoz forgatott klipet a banda, s a Knock & Roll / Lehunyt szemmel és az Az lesz, ami volt nótákhoz szöveges videot.

Az Egy jobb pokolhoz, a Pilisben vették fel a motoros jeleneteket, a többit pedig Nagyfi Zoli garázsában, s a HyperMedia stábjával dolgoztak. Terveik szerint, idén még két videot fognak rögzíteni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Stula tehát, ezen az új albumon debütált az Omen-el, s elmondása szerint, nagyon örült a felkérésnek, miszerint töltse be Koroknai Árpád helyét:

„Április közepén váratlanul felhívott Nagyfi Laci. Elmondta, hogy Koroknai Árpi elmegy a zenekarból és ők rám gondoltak mint lehetséges énekesre. Nagy Máté gitárossal már korábban játszottam egy bandában, úgy gondolom, talán ő javasolhatott engem. Találkoztam a csapat tagjaival, beszélgettünk.

Aztán egy próba keretében néhány dalt el is énekeltem velük. Megtetszett nekik amit hallottak és felajánlották az énekesi posztot. Örültem a felkérésnek. Számomra ez egy nagy dolog, egy igazi mérföldkő a pályámon. Mindig is közel állt hozzám az Omen zenéje, hiszen ilyen muzsikákon nevelkedtem.

Szeretnék 100%-ig megfelelni a bandának és azt is szeretném, ha a közönség is elfogadna engem az Omen énekeseként. Sűrű egy hónap áll mögöttünk, hiszen a stúdióban felénekeltem az új album dalait, ami óriási élmény volt!”

Az Omen 1990-es megalakulása óta, töretlen népszerűségnek örvend a magyar rockzenei világban, s számtalan slágert és bulit köszönhetünk nekik.

Legközelebb október 4-én, a Kalapács együttessel adnak közösen egy nagy koncertet a Barba Negrában.

Forrás: rockbook.hu, omen.hu
Fotó: Omen facebook

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x