fbpx
CsajokHírekTetkó a csajokon

Mit művel ez a sminkes lány?! Igazi horror!

mimi choi make up5A nők egyik gyengéje a smink. Azt tudjuk, hogy csodákat tud művelni egy szakértő bárkinek az arcával. De nem csak a csoda van, hanem elképesztő optikai illúziók, melyek hatása önmagáért beszél! Nézd csak!

Mimi Choi Vancouverből, tudja, mit csinál! A 31 éves sminkes nem állt meg az úgymond átlagos sminkek készítésével, kicsit tovább gondolta a dolgot, ugyanis hiperrealisztikus optikai illúziókat hoz létre.

A tanárnőként dolgozó hölgy kicsit nagyobb kihívásokra vágyott, úgy tűnik, a tanítás nem adta meg számára a kellő inspiratív munkát. Ezért váltott!

Mégpedig megtanulta a sminkelés művészetét. Sokat kísérletezett otthon a sminkecsettel. Esküvői kreációkat készített, majd elkezdték izgatni a fantáziáját a vadabb dolgok.

Egyszer csak, Halloweenkor látott az interneten egy fotót egy nőről, akinek úgy volt festve az arca, mintha repedések lennének rajta. Mimi azt mondja, akkor próbálkozott életében először extrém sminkkel. Fogta az ecsetet, és elengedte a kezeit, a fantáziáját.

Nos, jól tette, ahogyan látom, mert fantasztikus dolgokat hoz létre! Ugye?

Forrás, fotók: Boredpanda

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

Peyton

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x