CsajokHírekTetkó a csajokon

Mit művel ez a sminkes lány?! Igazi horror!

mimi choi make up5A nők egyik gyengéje a smink. Azt tudjuk, hogy csodákat tud művelni egy szakértő bárkinek az arcával. De nem csak a csoda van, hanem elképesztő optikai illúziók, melyek hatása önmagáért beszél! Nézd csak!

Mimi Choi Vancouverből, tudja, mit csinál! A 31 éves sminkes nem állt meg az úgymond átlagos sminkek készítésével, kicsit tovább gondolta a dolgot, ugyanis hiperrealisztikus optikai illúziókat hoz létre.

A tanárnőként dolgozó hölgy kicsit nagyobb kihívásokra vágyott, úgy tűnik, a tanítás nem adta meg számára a kellő inspiratív munkát. Ezért váltott!

Mégpedig megtanulta a sminkelés művészetét. Sokat kísérletezett otthon a sminkecsettel. Esküvői kreációkat készített, majd elkezdték izgatni a fantáziáját a vadabb dolgok.

Egyszer csak, Halloweenkor látott az interneten egy fotót egy nőről, akinek úgy volt festve az arca, mintha repedések lennének rajta. Mimi azt mondja, akkor próbálkozott életében először extrém sminkkel. Fogta az ecsetet, és elengedte a kezeit, a fantáziáját.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nos, jól tette, ahogyan látom, mert fantasztikus dolgokat hoz létre! Ugye?

Forrás, fotók: Boredpanda

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük