EseményekMotoros találkozó

VIII. Anonymus Motoros Találkozó

altIsmételten rock-napokra ébredt Füzesgyarmat, ugyanis elérkezett az idei motoros fesztivál ideje. Pár napig motorosok foglalták el a várost.

Az Anonymus Motoros Egyesület kitett magáért, mint minden évben. Nagyon jó bulival várták az ide látogatókat május 25-27. között.

A kis csapatunk pénteken indult Püspökladányból, hogy belevesszen a rock ’n roll őrületébe pár napig, és elfelejtse az összes búját-baját. Sikerült…

Miután majdnem elvitt a szélvihar a sátrak felállítása közben, rögtön le kellett öblítenünk az események okozta traumát hideg sörrel, boros kólával, és egy kis pálinkával – ki-ki, amit szeret.

Lassan szállingóztak az emberek, és az esti koncerteken már igazán sokan voltunk. Gondolom, munkából rögtön ide jöttek a bulizni vágyók. Játszott este a Nightrain, a Wan-Ted, és végül a Rockin’ RockCats. Széttáncoltuk az agyunkat, mondanom sem kell…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Másnap reggel arra ébredtem, hogy az eső veri a sátrat. Gyorsan beburkolóztam még jobban a hálózsákba, hogy ne kelljen tudomást vennem a külvilágról. De, végül csak muszáj volt rászánni magam, hogy elinduljak a mosdó irányába.

Mindenki a színpad előtti, sátorral fedett részen állt, és reménykedett, hogy délutánra biztosan eláll az eső. Sokan a fürdőben vigasztalódtak, hiszen a találkozó ideje alatt ingyenesen vehető igénybe a strand, ami az esemény helyszínétől pár méterre található.

Délutánra tényleg elállt az eső, már a fű is megszáradt, és kivirult az idő. Megérkeztek az ismerősök, akik pénteken nem tudtak még eljönni a találkozóra, de most aztán bepótolták a tegnapi lemaradást.

A MILF Trio, a The Next (Tunyogi Péter emlékzenekar), a Cool Head Clan és a Jump Rock Band fokozták a hangulatot egész éjszaka.

De, mindezek előtt, még egy lovagkori bemutatót is láthatott a közönség, és kipróbálhatta a kardokat és egyéb eszközöket, a korhű ruhába öltözött szereplők segítségével. Még több kép a galériában!

Remek két nap volt, csak az a baj az ilyen dolgokkal, hogy minden jónak hamar vége szakad. Mire felocsúdtunk a két napos mámorból, már bonthattuk is le a sátrat… Most ismét egy évet kell várni a bulira. De, majd csak eltelik valahogy…altaltaltaltaltaltaltalt

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük