EseményekMotoros találkozó

Hóbagoly party Cserépfalun 9. alkalommal

hobagoly party cserepfalu 2019 4Az elmúlt hétvégén már 9. alkalommal gyűltek össze a bátor, nem túl fázós, de nagyon türelmetlen motorosok Cserépfalun, hogy egy téli motoros találkozóval várják a motoros szezont. Voltak lányok is. Alíz leírta nekünk a gondolatait.

…Ez volt a kilencedik Hóbagoly party, aminek Kegyes Mihály a kiötlője és szervezője. Ennek a baráti összeröffenésnek a BVDM, a német motorosok szövetsége által szervezett Elefantentreffen volt az ötletadója, amin Misi (Onam) is részt vett. (Az elefantentreffen egyébként épp a következő hétvégén lesz Németországban – a szerk.)

Én sajnos nem az első rendezés óta tartok velük hanem a másodiktól. Meghivásra mentem el anno, akkor autóval, mert abban az időben egy jawa 350-em volt, ami szokásához hiven szívatóágon tartott mindig és minden baja volt. Az alapokba igy később kerültem. Egy kedves baráti házaspár hívott meg, akik alapító tagok, de mivel nem Magyarországon élnek, nem tudunk gyakran találkozni sajnos.

Ez a rendezvény minden évben kétszer kerül megrendezésre. A téli a jelentősebb, ami minden évben január vége február eleje környékén, a nyári pedig minden év júniusában van Cserépfalun, a Hór völgyben, de még nem a nemzeti park területén.

hobagoly party cserepfalu 2019 2Vannak visszatérő emberek, jó barátok és csak bekukkantók. Ez egy mező a kaptárkövek alatt, tehát teljesen nomád körülmények vannak. A tábortűz mellett beszélgetések, főzőcskézések és italozások zajlanak, ki mit hoz azt eszik, iszik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A hajlék vagy sátor, vagy ha autóval érkezik valaki, akkor abban alvás. Érdemes jobb minőségű hálózsákkal, esetleg különböző hőtermelő kütyükkel érkezni. Váltás meleg ruha bakancs, kötelező mivel nem biztos a hó, esőben pedig varacskos disznó mindenki.

hobagoly party cserepfalu 2019 7A pèntek este beszélgetéssel, szórakozással telik, szombaton a rituális bogácsi fürdőzés következik, ahol a megfagyott testrészek is kiengednek.

 

Minden tipusú motor megfordult már itt függetlenül márkától vagy köbcentitől. Ahogy említettem, én eddig egy 1979-es Jawa 350 boldog “boldogtalan” tulajdonosa voltam, de most már egy Yamaha XJ 600-at tudhatok magaménak, így idén én is motorral mentem. 

 

hobagoly party cserepfalu 2019 8Egy nagyon jó hangulatú, baráti összejövetel ez, nem motoros találkozó, senki sem tartozik coloros klubba. Várunk minden elvetemült résztvevőt szeretettel a következő alkalmakon is. 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük