Hírek

2016-ban 10 éves a Csajokamotoron.hu


7. Meghalt a vétlen robogós lány

http://csajokamotoron.hu/magazin/csajok/csajos-hirek/5027-meghalt-a-vetlen-robogos-lany

A legtöbbet olvasott cikkek közé sajnos rossz hír is került. A két fiatal robogós frontálisan ütközött, és a balesetben a vétlen áldozat, egy robogós lány halt meg. Nem csoda, ha ez a hír felbolygatta a kedélyeket a motoros nők körében is.

6. Kawasaki Z300 – tinihuligán, avagy a kiskorú elmebeteg

http://csajokamotoron.hu/magazin/motorok/motortesztek/5056-kawasaki-z300-tinihuligan-avagy-a-kiskoru-elmebeteg

2015-ben is több olyan motort mutattunk be az oldalon, amelyek méltán pályázhatnak a női motor státuszra. Persze, hogy végül melyik lesz a vásárlók kedvence a valóságban, az sok mindentől függ. A Kawasaki Z300 úgy tűnik jelentős érdeklődésre tart számot a fiatalabb és a női vásárlók körében, így a róla szóló tesztet is sokan keresték az interneten.

5. Tűsarok és krosszcsizma – Semmi-Kis Tünde, aki nem csak beszél a motorozásról

http://csajokamotoron.hu/magazin/csajok/motoros-csajok/5168-tusarok-es-krosszcsizma-semmi-kis-tunde-aki-nem-csak-beszel-a-motorozasrol

Két hónappal ezelőtt írtunk ismét Semmi-Kis Tündéről, aki amellett, hogy gyönyörű szép – nem véletlenül lett szépségkirálynő – , nőies, emellett nagyon okos és persze motorozik is. Minden férfi álma, és minden motoros nő példaképe. Nem is véletlen, hogy ilyen rövid idő alatt az ötödik helyre küzdötte fel magát ez az interjú.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

4. 5 karácsonyi ajándéktipp motoros férfiaknak – Ha te lennél a csajom, ezt kapnád tőlem

http://csajokamotoron.hu/magazin/csajok/divat/5216-ha-te-lennel-a-csajom-ezt-kapnad-tolem-5-karacsonyi-ajandektipp-motoros-ferfiaknak

Habár ez a cikk még csak egy hónapja jelent meg, felvette a harcot az egy éve felkerült írásokkal. Úgy látszik, az év végi ünnepek sok férfinek okoztak gondot, és szükségük volt tanácsra az ajándékválasztásban. Remélem, mindenkinél betalált, ami a karácsonyfa alá került!

3. Milyen motort válasszanak az alacsony nők?

http://csajokamotoron.hu/magazin/motorok/vezetestechnika/5164-motorok-alacsony-noknek

Amíg világ a világ mindig probléma lesz, hogy azok a nők, akik motorozni szeretnének, de nem nőttek langalétára, milyen motort válasszanak. Ezúttal Mónika fordult hozzánk tanácsért, de valószínűleg nincs egyedül a problémájával.

2. Megjelent az új KRESZ-tankönyv!

http://csajokamotoron.hu/magazin/kultura/motoros-konyv/5012-megjelent-az-uj-kresz-tankonyv

Nem csak a motorosok számára volt érdekesség, hogy idén új KRESZ könyv alapján tanulhattuk a közlekedési szabályokat. És ha ez nem lenne elég, a vizsgarendszer is változott. Aki nem volt elég szemfüles, és sokáig húzta-halasztotta a vizsgáit, már a nehezített verziót kapta.

1. Segítsünk Rékának!

dobos reka

http://csajokamotoron.hu/magazin/csajok/csajos-hirek/4993-segitsunk-rekanak

Egy sajnálatos eseményhez kapcsolódott az a cikk, amire 2015-ben legtöbben voltak kíváncsiak az oldalunkon. Dobos Réka 2014. december 24-én munkából hazafelé menet autóbalesetet szenvedett, és nyaktól lefelé lebénult. A motoros társadalom összefogott, hogy segítsenek a balesetben súlyosan megsérült lánynak, akinek álma, hogy egyszer visszaülhessen a motorjára. Habár még tolókocsiban tölti ideje nagy részét, de már a motor beindítása újra megy neki. Hajrá Réka!


Remélem 2016-ban is velünk tartasz, rendszeresen látogatod az oldalunkat, és továbbra is részt veszel közösségünk életében. Mi mindent elkövetünk majd, hogy összegyűjtsük a motoros nőket érdeklő legérdekesebb híreket, beszámolókat, hogy minden napra jusson valami szórakoztató ebben a nagy híráradatban.

Találkozunk két keréken az utakon! Boldog Új Évet Kívánunk!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük