Hírek

2016-ban 10 éves a Csajokamotoron.hu

szilveszer 2016Elérkezett az idei év utolsó napja is, amikor ismét számvetést készítünk, valamint új terveket szövögetünk a következő évre.

Nagy a felelősség, hiszen 2016-ban már 10 éves lesz a Csajokamotoron.hu. Azt, hogy ezt is megélhetjük, annak köszönhetjük, hogy az elmúlt években ismét ugrásszerűen megnőtt a motoros nők száma. Ez pedig nem csak magyar adat, hanem világviszonylatban is igaz. Most jöhet az a közhely, hogy már a motor- és ruhagyárak is fizetőképes vásárlórétegként tekintenek a motoros nőkre, ezért egyre nagyobb a választék a kimondottan nekünk készült termékekből. Végre elértünk a kritikus tömeg fázisba.

A jövő évi tervek tehét az évfordulóval kapcsolatosak, de mivel még nincsenek kiforrva, inkább nem kiabálnám el őket. Mindenben számítunk a te segítségedre is, ezért várjuk az ötleteket, javaslatokat emailben vagy akár a cikk alatt hozzászólásban, hogy szerinted hogy kellene emlékezetessé tenni ezt az évfordulót.

Egy magazin esetében az év végi számvetés mi másról is szólhatna, mint arról, hogy mi volt az olvasók kedvence a 2015-ös évben. A legtöbbet olvasott 10 cikk között mindenfélét találunk, ezért nem mondhatom, hogy nagyon egysíkú lenne az olvasóink érdeklődése.

A 10 legolvasottabb cikk 2015-ben

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

10. Máté Évi, a Powertrip alapító-gitárosa

http://csajokamotoron.hu/magazin/kultura/zene/5079-mate-evi-a-powertrip-alapito-gitarosa

Nem csak a motoros nők számítanak fehér hollónak – na jó, mostanában azért már számottevő a létszámunk – hanem a zenészek között is unikumnak számítanak a nők. Ezért is tekinti Peyton (Rácz Edina) missziójának, hogy minél többet bemutasson azok közül a csajok közül, akik rockzenekarokban játszanak. Ők is jól példázzák, hogy ha van egy álmod, akkor érdemes mindent elkövetni érte.

9. Nyerj belépőt a Lakeside Weekendre Agárdra!

2015-ben is rengeteg belépőjegyet sorsoltunk ki az olvasóink között a különböző motoros rendezvényekre. Nyerni mindenki szeret, és motoros találkozóra járni is. Hogy miért pont a rockabilly weekend-re szerettek volna legtöbben nyerni, azt mondd meg te!

8. Diószegi Csilla, a Wonderland Tattoo-ból!

http://csajokamotoron.hu/magazin/csajok/tetko-a-csajokon/5198-dioszegi-csilla-a-wonderland-tattoo-bol

A tetoválás mindig is a motoros szubkultúra része volt, ezért mi is gyakran írunk a tetoválásokkal kapcsolatos cikkeket, híreket. Az sem ritka, hogy tetoválással foglalkozó nőket mutatunk be. Hogy ez a téma nem csak nekünk fontos, hanem ti is szeretitek megismerni ezeket a művészeket, jól mutatja, hogy a Diószegi Csillával készült interjút milyen sokan elolvastátok.

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük