CsajokMotor felszerelésMotorokMotoros divat

5 karácsonyi ajándéktipp motoros férfiaknak – Ha te lennél a csajom, ezt kapnád tőlem

5 karacsonyi ajandek tipp 7A nők sokkal jobban értenek az ajándékozáshoz, a praktikus vagy csak simán jelzés értékű meglepetések kiválasztásához. Mi, férfiak sokszor gondban vagyunk akkor, ha pl. közeleg a karácsony, és meg szeretnénk lepni kedvesünket valami stílusos csecsebecsével.

Abban az esetben, ha barátnőnk, feleségünk is hódol a motorozásnak, kicsit könnyebb lehet a dolgunk, mert egy ilyen szenvedély iránti érdeklődés könnyen beindíthatja a fantáziánkat akkor, amikor ajándékozni kívánunk. Ha ez mégsem történne meg, alább felsorolok öt olyan tippet, ami talán segíthet abban, hogy a karácsonyfa alá kerülő ajándékok valóban örömet okozzanak, és ne a szekrények mélyén, esetleg a kukában végezzék a későbbiekben.

Az ajándék kiválasztásánál a legszerencsésebb, ha olyan használati tárgyat választunk, mely megkönnyíti, élvezetesebbé teszi a motorozást. Persze, olyan cucc is szóba jöhet – ha már nőnek ajándékozunk – ami esetleg divatos, kifejezi azt, hogy a hölgy motoros, de akad a motoros ajándéktárgyak között olyan is, mely a konyhában teljesíthet szolgálatot.

Az ajándéktárgyak száma végtelen. Ha körbenézünk a motoros boltok polcain, számos hasznos, és haszontalan dologra bukkanhatunk. Ha a fent említett praktikumot és a divatosságot tartjuk szem előtt, akkor nagyon nem nyúlhatunk mellé. Lássuk, mivel lehetne meglepni motor őrült kedvesünket a szeretetet ünnepén. A lehetőségeknek csak a kreativitásunk szabhat határt. Ahány ember, annyiféle szokás, ízlés. Ha jól ismerjük életünk párját, akkor biztosan nem nyúlunk mellé.

1. Motoros kommunikációs szett

5 karacsonyi ajandek tipp 2A nők imádják, ha folyamatosan kommunikálhatnak partnerükkel. Legalábbis a többség. Ha nem is beszélnek állandóan, azt mindenképp igénylik, hogy meglegyen a lehetőség arra, hogy bármikor megtehessék. A motoron sokszor, sok helyzetben nem alkalmasak a körülmények a csacsogásra. Ha párunknak meg akarjuk adni azt az örömöt, hogy könnyedén szót értsen velünk motorozás közben is, egy intercom rendszer beszerzése jó választás lehet. Ez nem kimondottan neki szóló, személyes ajándék, hanem inkább a gesztus az, aminek örülni fog.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Manapság már nem kell küszködünk kábelekkel, hamar lemerülő elemekkel, rossz hangminőséggel, mint a korai időkben piacra dobott, kezdetleges intercom felszerelések esetében. Egy jó, korszerű bluetooth rendszer bearanyozhatja a motoron töltött órákat, így párunk biztosan nagyon hálás lesz nekünk, hogy nem hagyjuk őt némán kuksolni a hátsó ülésen. Ha kedvesünk is maga vezeti motorját, akkor még kisebb az esély, hogy menet közben kommunikálhasson velünk. Az erre a célra alkalmas berendezésekkel ez a probléma is áthidalható.

2. Motoros pogácsaszaggató

5 karacsonyi ajandek tipp 4Ha sikerült párunk kedvében járni, ő is viszonozza majd valamilyen formában. Pl. süt nekünk egy finom süteményt. Ahhoz, hogy ekkor is ott lebegjen a motorőrület körülöttünk, egy motoros sütőforma segítségével még ezek az édességek is olyan alakot öltenek, ami mindenki örömére szolgál, és a szakácsnő öröme sem marad el. Ha valaki szereti a kreatív, rendhagyó ötleteket, biztosan értékelni fogja. A családi karácsonyozás, a kaja-pia overkill során kedvesünk még elismerő dicséreteket is kaphat azért, mert ilyen, nem minden étkezőasztalon megtalálható süteményekkel, mézeskaláccsal kápráztatta el a vendégeket.

3. Motoros ruha

5 karacsonyi ajandek tipp 3Ha nő, akkor divat, és ha divat, akkor ruha. Az a férfi, aki látta már itt-ott a Csam standjait, esetleg a motoros boltokban kihelyezett árupolcait, annak azonnal támadhatnak jó ajándékozási ötletei. A Csam-os pólók és kiegészítők szép számmal megtalálhatók az ilyen helyeken, így ha már ismerjük kedvesünk ízlését, méreteit, akkor a választás nem lehet nagy feladat.

Egy új ruci mindig széles mosolyt varázsol a nők arcára. Szóval ez a vonal is adott, válogassunk bátran az egyre nagyobb számú, motoros nőknek készült ruházati ajánlatokból. Ha esetleg nadrág, kabát, kesztyű, vagy egyéb cucc hiányzik a motoros felszerelésből, akkor még könnyebb a helyzetünk. Bármi, ami hiányzik a kollekcióból, annak megvásárlása tuti ajándék lesz.

4. Ékszer

5 karacsonyi ajandek tipp 6A ruha mellett az ékszerek is sláger ajándék kategóriát képviselnek. Ismerve kedvesünk ízlését, ezeket a kiegészítőket is beszerezhetjük úgy, hogy azok valamely módon a motorozással kapcsolatban legyenek.

Az előrelátók már korábbi eseményeken – pl. a közelmúltban zajlott 22. Devils Börze keretein belül – az árusok kínálatában találkozhattak számos ezüst, bőr, vagy egyéb ékszerrel, és kiválaszthatták a legmegfelelőbbet. Ha karácsonyig már nem járunk ilyen helyen, akkor sok motoros boltban is megtalálhatjuk azt a karkötőt, gyűrűt vagy nyakláncot, amiről úgy érezzük, a szeretett nő büszkén viselné.

5. Motoros túra

Ami nem túl kézzelfogható meglepetés karácsonyi ajándékként, – de talán a fent említettek között a legnagyobb lehet, – az egy következő évi motoros túrára, nyaralási célpontnak kitűzött szállásfoglalás. Bár karácsonytól időben kicsit messze esik a következő év nyara, egy-egy jó szállás lefoglalása nem túlzás fél évvel korábban, ha biztosra akarunk menni.

Ha jól ismerjük kedvesünket, akkor tudjuk azt is, mi az a célpont, ami számára a legkedvesebb, vagy esetleg még nem járt ott, de nagyon vágyik arra, hogy végre megtegye. Ha kimondottan az ő kedvére választunk úti célt, soha nem fogja elfelejteni, és a legnagyobb élményt köszönheti majd nekünk. Így lesz igazán boldog ő is, és mi is, mert látjuk majd rajta azt örömöt, amit mi szereztünk neki.

 

[wpdiscuz-feedback id=”0sk782wzrz” question=”Te milyen karácsonyi ajándéknak örülnél legjobban? Segíts a hozzászólásoddal a férfiaknak az ajándékválasztásban!” opened=”0″]Te milyen karácsonyi ajándéknak örülnél legjobban? Segíts a hozzászólásoddal a férfiaknak az ajándékválasztásban![/wpdiscuz-feedback]

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük