fbpx

Megjelent az új KRESZ-tankönyv!

kresz-vizsga-2015Az új KRESZ Tankönyv autóvezetőknek és motorosoknak egyaránt összeállított ismeretanyag, mely a megújult hatósági KRESZ-vizsgára való felkészülést is segíti a gyakorló tesztkérdésekkel a végén.

A könyv a Nemzeti Közlekedési Hatóság által összeállított tanterv figyelembevételével készült.

Segítséget nyújt a B, A1, A2, A és AM kategóriás járművezetői vizsgára készülőknek.

Úgymond a szokásos fejezetekből áll: Közlekedési ismeretek; A járművezetés elmélete; Műszaki ismeretek; Elsősegélynyújtás; Tesztsorok.

Minden fejezet végén található egy pár oldalas kiegészítés motorosoknak. S ami a lényeges, hogy a már említett, megújult KRESZ-vizsgával kapcsolatban 55 tesztkérdést is tartalmaz.

A közlekedési helyzetekre vonatkozó kérdések rajzain az autósok szemszögéből láthatjuk az adott szituációt, itt nincsenek külön véve a motorosok.

Az interneten továbbra is a SZAKOE (Szakoktatók Országos Érdekképviseleti Egyesülete) honlapján található a megújult kérdésbank, mellyel lehet gyakorolni a vizsgára.kresz-tankonyv-2015

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x