Hírek

Meghalt a vétlen robogós lány

robogo balesetKedden történt az a súlyos baleset, melyben két segédmotor ütközött frontálisan. A vétlen áldozat, egy 16 éves lány a kórházban belehalt sérüléseibe.

Kemenesszentmárton és Celldömölk között haladt egymással szemben a két jármű, mikor a 16 éves fiatalember által vezetett segédmotor kerékpár áttért a szemközti sávba, ahol egy Yamaha robogón közlekedő, szintén 16 éves lánnyal ütközött frontálisan.

Habár a lány bukósisakot viselt, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kétszer is újra kellett éleszteni a kórházba szállítás előtt. Másnap azonban a kórházban belehalt sérüléseibe.

A balesetet okozó fiatalember egy agyrázkódással megúszta az esetet. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, valamint azt is, hogy a fiú által vezetett motorkerékpár valóban megfelel-e a segédmotorkerékpárokra vonatkozó korlátozásoknak.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük