HírekMotorbemutatóMotorok

Praktikus, stílusos és egyszerű megoldás a napi bejáráshoz: Yamaha Tricity 125/155

Yamaha MW 125 Tricity 2022

A népszerű Tricity 125 legújabb változata – új, dinamikus és gazdaságos EURO5 Blue Core motorral, kényelmesebb és stabilabb, kifinomult futóművel – ideális választás ingázók és a városban lakók számára, akik praktikus és egyszerűen használható robogót keresnek.

A kiváló minőségű, háromkerekű robogó 2014-es bevezetése óta töretlen népszerűségnek örvend a stílust és minőséget kedvelő, független gondolkodású motorosok körében, akik értékelik a kompakt méret, alacsony tömeg és a harmadik kerék nyújtotta magabiztosság egyedülálló kombinációját.

2022-ben a Yamaha Tricity 125 az egyetlen háromkerekű modell a kiemelten fontos, 125 köbcentiméteres kategóriában – mivel B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető, a kompakt és agilis robogó nagyszerű megoldás a kényelmes és megfizethető városi közlekedési eszközt keresők számára.

A telefonhoz csatlakoztatható, modern műszeregységnek köszönhetően a Tricity 125, illetve a nagyobb teljesítményű Tricity 155 vezetője menet közben is látja a telefonról és a közösségi médiából érkező értesítéseket – az új modell a hagyományos robogók mobilitását és agilitását kínálja, a háromkerekű futóműnek köszönhető, kategóriaelső kényelemmel, stabilitással és magabiztos kezelhetőséggel ötvözve.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Új, EURO5 Blue Core motor

A 2022-es, új Tricity 125-ben a legújabb, EURO5 szabványnak megfelelő, a Yamaha Blue Core technológiáján alapuló motor dolgozik, amelynek tervezése és gyártása során a cél a károsanyag-kibocsátás minimalizálása, és a hatékony teljesítmény egyidejű biztosítása volt. Az új Tricity 125 tartós, kovácsolt dugattyúval, új típusú hengerfejjel, nagyobb szívószeleppel és megnövelt sűrítési aránnyal készülő motorja a Yamaha változó szelepvezérlésű (VVA) technológiájának köszönhetően dinamikus teljesítményt, jó gyorsulást és alacsonyabb fogyasztást biztosít.

Tricikli a Yamahától: Tricity 2015 teszt

Új indító generátor vezérlőegység (SGCU) és intelligens motorgenerátor rendszer

Az új Tricity 125 elektromos és elektronikus funkcióit egy 32 bites SGCU (indító generátor vezérlőegység) vezérli, többek közt ez felelős az üzemanyag-ellátásért, az áramtermelésért, és a környezetbarátabb működést biztosító start/stop rendszerért. Az SGCU vezérli a motor új, intelligens SMG generátor (Smart Motor Generator) rendszerét is, amely a korábbi modell önálló generátorának és önindítójának funkcióit látja el, egyetlen kompakt egységben.

Az új, intelligens SMG rendszer közvetlenül a forgattyústengelyt hajtja, a korábbi rendszerben levő fogaskerekek már nincsenek, ezáltal rendkívül csendes az indítás.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük