HírekMotorbemutatóMotorok

A városban verhetetlen – Yamaha Tricity 300

yamaha tricity 300 2020 06Az új Tricity 300 készen áll az életed megváltoztatására. Könnyű, sportos és könnyű vezetni, a Yamaha új járműve a városi emberek legokosabb és legélvezetesebb közlekedési eszköze.

A Tricity fejlett BLUE CORE 300 cm3-es, folyadékhűtéses, négyütemű motorja biztosítja az erőteljes teljesítmény tökéletes egyensúlyát és a kiváló gazdaságosságot, így a Tricity 300 ideális hosszabb távolságra és országúton történő vezetésre.

A háromkerekű elrendezés a bizalom és a stabilitás érzetét növeli a kanyarokban, a kompakt méretek és a kategóriájához képest a legkisebb súlya révén a Tricity 300 lehetővé teszi a szűk utcák meghódítását, és ezzel rengeteg időt takarít meg a célba érés alatt.

Okosabb formatervezés és technológia

Ez az intelligens, új háromkerekű “urban mobility” robogó úgy lett kialakítva, hogy bárki számára könnyen kezelhető legyen és élvezetes legyen rajta a közlekedés.

yamaha tricity 300 2020 03Az iker, dönthető első kerekek erős tapadást és könnyű, természetes kormányzási érzetet biztosítanak a sima és a csúszós kanyarokban is. Mivel teljesen automata sebességváltóval szerelték fel, a sofőrnek nincs más dolga, mint elfordítani a gázmarkolatot és menni. Ez egyben az egyik leginkább elérhető városi robogó, hiszen sok országban a Tricity 300-at a „B”-s vezetői engedéllyel rendelkező járművezetők is vezethetik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában

A Yamaha az egyike a háromkerekű motorkerékpár technológia vezető neveinek, és a vállalat mostanra készen áll, hogy felpezsdítse az Urban Mobility szegmenst az új Tricity 300 modellel, a prémium többkerekű járművel, amely friss és új megjelenést hoz az európai piacnak ebbe a fontos részébe.

yamaha tricity 300 2020 07A Tricity 125 és a NIKEN dönthető többkerekű motorkerékpár (LMW) modellek fejlesztése és gyártása során szerzett beható ismeretekre építve a Yamaha tervezői egy piac felső szegmensét megcélzó divatos, modern és dinamikus háromkerekű robogót alkottak.

A 2018-as első bemutatásakor hatalmas érdeklődést kiváltó 3CT prototípust nagy mértékben felhasználó Tricity 300 készen áll, hogy 2020-ban lenyűgözze az érdeklődőket a kategóriaelső műszaki jellemzőivel, versenyképes árával és páratlan minőségével.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük