MotorbemutatóMotorok

Lovagold meg a forradalmat a Yamaha Niken nyergében

2018 YAM MXT850 EU DNMG ACT 006 55818

A Yamaha vállalat a kreativitásáról ismert. 1955 júliusi megalapítása óta az ivatai központú Yamaha Motor számos olyan világrengető motorkerékpárt és robogót fejlesztett ki és mutatott be, melyek alapjaiban változtatták meg a motoros meghajtású kétkerekű járművek piacát.

Az innováció a motorkerékpár-iparág szíve és lelke, a Yamaha pedig mindig a jövőbe tekint, hogy eredeti és érdekfeszítő új technológiákat és radikálisan új koncepciókat dolgozhasson ki. A világ első háromkerekű dönthető motorkerékpárjának bemutatása remekül szemlélteti a vállalat innovációval kapcsolatos elkötelezettségét, és remek példája annak, ahogyan a Yamaha „megdobogtatja a szívedet” lenyűgöző és sokoldalú modellkínálatával.

A világ első többkerekű tömeggyártott motorkerékpárja

A 2015 októberi tokiói autó- és motorszalonon a Yamaha bemutatta az MWT-9 nevű háromkerekű motorkerékpár-prototípust, előrevetítve a jövőt. Most, mindössze két évvel később a Yamaha bemutatja a teljesen új NIKEN modelljét, a világ első tömeggyártásba kerülő háromkerekű motorkerékpárját, mely új lehetőségeket nyit meg az újdonságokra nyitott, új élményeket kereső motorosok előtt.

A japánul „két kardot” jelentő NIKEN szó eredete a 17.századig vezethető vissza, amikor Japánban megjelent a kétkardos kardforgatási technika. Ez egy forradalmi stílusnak bizonyult, mely új fejezetet nyitott a harcművészetben.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NIKEN: sportmotorkerékpárokra jellemző teljesítmény, magabiztos kanyarvétellel

A NIKEN bemutatásával a Yamaha megteremtette a lehetőséget a motorozás egy forradalmian új korszakának eljövetelére – egyedi vezetési élményt kínálva. Képzeld csak el, ahogy páratlan önbizalommal szeled a kanyarokat… ez olyan lélegzetelállítóan új érzetet nyújt, ami talán csak a síeléshez hasonlítható.

Ez a forradalmian új motorkerékpár páratlan érzetet, kezelhetőséget és megjelenést biztosít. Annak ellenére, hogy a NIKEN merőben eltér a hagyományos motorkerékpároktól, a kezelési karakterisztikája nem idegen a motorosok számára.

A fejlett, kizárólag a Yamaha által alkalmazott dönthető dupla első kerekes technológia a tapadás teljesen új szintjét hozza el, így a NIKEN remekül teljesít a kanyarokban, a motoros pedig páratlan önbizalommal hagyhatja maga mögött a kanyargós utakat. A két első kerék két első gumiabroncsot és két első féket is jelent, ami minden más motorkerékpárnál jobb tapadást és fékteljesítményt nyújt.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük