KiemeltMotorokMotorozás

10+1 legolvasottabb cikk a Csajokamotoron.hu oldalon 2023-ban

10 1 legolvasottabb cikk 2023 ban

Év végén itt az összegzések és a tanulságok levonásának ideje. Az, hogy milyen tartalmakra voltak legkíváncsibbak az olvasóink,melyek azok az ügyek,amik leginkábbmegmozgatják a motoros közösséget, mindig nagyon tanulságos. Nézzük, mik voltak ezek 2023-ban!

Engem őszintén elszomorítanak a szomorú hírek. Amennyire lehet, próbálom kerülni a rossz hírek megosztását is az oldalon. Azonban bannakolyan esetek, amikor ez elkerülhetetlen.

Minden elhunyt motorosért kár, és mindenkiért ugyanúgy megdobban a szívem. Azonban ha egy motoros nőt, egy motoros anyukát veszítünk el, az szinte sokkol. És persze ezt nem lehet “eltusolni”, muszáj hírt adni róla. Így volt ez a fiatalon elhunyt Csibi esetében is, aki ráadásul 4 árvát hagyott hátra. A motorosok összefogtak, hogy segítsenek a gyerekeknek, akik anya nélkül maradtak.

1. Búcsúzzunk motoroshoz méltóan Csibitől!

Ugyancsak egy összefogásról szóló hír volt, ami a második legtöbb olvasót hozta az oldalra. A Dodor békés visegrádi piknikjére felhívó cikkünk lett a második legolvasottabb 2023-ban.

2. A motorosok szombaton békésen piknikeznek a visegrádi tiltó táblánál

A harmadik helyen ismét egy Csibi gyermekeinek támogatására felhívó cikk áll. Jó látni, hogy a motorosokat meg lehet mozdítani a fontos ügyek kapcsán.

3. A motoros barátok támogatják a rákban elhunyt Csibi négy gyermekét

Egy fontos téma, ami sokaknak hasznos lehet. Valószínűleg elsősorban nem motorosok olvasták ezt a cikket a motoros jogosítvány kategóriákról, hiszen akinek már van jogosítványa, annak tudnia kell, hogy mire szól. Viszont azoknak, akik még csak most tervezik a jogosítvány szerzést, haszosak lehetnek ezek az információk a megfelelő jogosítvány-kategória kiválasztásához.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

4. Milyen járműveket vezethetsz az egyes motoros jogosítvány-kategóriákkal? – INFOGRAFIKA

A motoros csajok történetei évek óta nagy népszerűségnek örvendenek. Sokak számára inspiráló, hogy mások hogy vitték át a nagy álmot a család ellenállásán, hogyan sikerült túltenni magukat a motoros iskolában szembejövő nehézségeken és végül milyen motort választottak. Marika története is ezek közé a tanulságos olvasnivalók közé tartozik. Nem véletlen, hogy ilyen sokan voltak kíváncsiak rá.

5. Marika: Az egész ott kezdődött, hogy elváltam

Szintén állandó téma a motoros nők között, hogy milyen motorkerékpárt válasszanak az alacsonyabbak. Léteznek-e számukra gyári motorkerékpárok vagy csak az átalakítás marad. Ebben a cikkben, ami a hatodik legolvasottabb cikk lett idén, néhány olyan gyári modellt gyűjtöttem össze, amit kisebb testmagassággal is könnyen megülhet bárki.

6. A legjobb motorkerékpárok kisebb motorosoknak: Ülésmagasság 76 cm alatt

A Zámbó Jimmy életéről szóló tévéfilm sorozat kapcsán született a róla szóló cikkünk. Abból, hogy milyen sokan elolvasták ezt a cikket, arra következtetek, hogy a sorozatot is sokan megnézték. Bevallom, én is köztük voltam, és nekem tetszett.

7. A Király is Harley-val járt – Zámbó Jimmyről meséltek a motoros cimborák

Nyerni mindenki szeret, és ha ez egy motoros fesztiválra szólóbelépőjegy, akkor az is próbálkozik, aki egyébként nem tervezte, hogy részt vesz majd. A Pirates Family bulijai legendásak, évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendenek, nem csoda, hogy sokan szerettek volna ingyen belépőt nyerni. Nekik üzenem, hogy 2024-ben újra próbálkozhatnak.

8. Nyerj jegyet a Pirates Family MC szelidi bulijába a 2023. augusztus 24-27-i hétvégére!

A magyar motoros nők között is egyre többen vannak, akik szólóban vágnak neki egy-egy nagyobb motoros túrának. MoncA túráiról még nem is írtunk az oldalon, de nem ő az egyetlen, aki így feszegeti a határait. És amint az Szilvi beszámolójából kiderül, eygy jó motoros túrához még külföldre sem kell menni, Magyarországon is lehet találni kalandokat.

9. Országkerülő motoros túra egyedül 2022 – 2024 km / 5 nap

A visegrádi motoros megmozdulás hetekig izgalomban tartotta a motorosokat és a nem motorosokat is, így a 2023-as listánk 10. helyére is bekerült egy erről szóló hír. A behajtani tilos tábla helyett a Fellegvárhoz vezető utat egyirányusították, ami ugyan csak félmegoldás, de aki azon az úton szeretne motorozni, ezentúl megteheti a motoros szezonban.

10. Több ezer motoros lepte el szombaton Visegrádot, de vajon volt értelme?

És hogy legyen egy +1 is a 10 legolvasottabb cikk végére, természetesen ez nem lehet más, mint az oldalunk Motoros Eseménynaptára.

A motoros szezonban minden hétvége zsúfolásig van tömve motoros programokkal, amiket ezen a felületen(is) próbálok összegyűjteni több-kevesebb sikerrel. Habár mindig akadnak olyan programok, amikről csak utólag szerzek tudomást, azért aki tanácstalan a hétvégi programjával kapcsolatban, itt mindig talál ötletet egy jó motorozáshoz. Továbbra is nagy segítség, ha elkülditek azokat a programokat, amik a tudomásotokra jutnak, ezzel nemcsak a szervezőknek segítünjk, hanem a motoros társainknak is.

+1 Motoros Eseménynaptár

Címlapkép: rawpixel

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük