EseményekHírekMotoros túra

A motorosok szombaton békésen piknikeznek a visegrádi tiltó táblánál

Visegrádi motorozás 2023 augusztus 26Még június elején döntött úgy a visegrádi önkormányzat, hogy kitiltja a motorosokat a Fellegvárhoz vezető panoráma útról. Azóta a motorosok folyamatosan nemtetszésüknek adnak hangot a közösségi médiában, de talán most történik majd valami.

A kezdeményező ismét Dodor, azaz Fodor Donát, aki hatalmas motoros követőtáborral rendelkezik a közösségi oldalakon. Karcos stílusa miatt kedvelik (vagy nem) legfőképp, de sokan követik, mert az oldalain mindig jó esély van egy kis balhéra.

Természetesen ő sem nézte jó szemmel, hogy a motorosoknak ezentúl kerülniuk kell, ha a visegrádi kilátásra lennének kíváncsiak. Arról nem is beszélve, hogy ha egy önkormányzat elkezdi a motorosok kitiltását, netán a többi is vérszemet kap, és a végén mindenhol tilos lesz motorozni, ahol amúgy érdemes…

A mostani felhívása a közös, békés motorozásra igazából egy meghívás egy piknikre saját szendviccsel és sok motoros baráttal 2023 augusztus 26-án, szombaton, 1 órakor a “táblánál”.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kommentekből és a hozzá kapcsolódó posztokból úgy tűnik, hogy a motorosok jól értették, amit Dodor mondani akart. Máris szerveződnek a kisebb-nagyobb csapatok az ország minden részén, akik együtt fognak motorozni ezen a hétvégén Visegrádra. Ha te sem tudod még, hogy merre csavarogj a motoroddal,csomagolj egy szendvicset és induljatok el a haverokkal!

 

Címlapkép: gorov108

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük