fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
CsajokHírekMotoros divat

A Yamaha múltja, jelene és jövője a 2023-as ruházati kollekcióban egyesül

Yamaha Nothing But The max ruházati kollekció 2023A 2023-as Yamaha-ruházati kollekció modern, élvonalbeli mintákat kínál, hogy felpörgesd magad, valamint a technológiák és az anyagok jelentős fejlődését képviseli. A hétköznapi daraboktól kezdve a versenycsapat ruházatán át a motoros ruházatig és az újdonságokig, a Yamaha múltbeli és jelenlegi modelljeinek szellemét felhasználva egy elegáns és feltűnő ruházati választékot kínál a rajongók minden korosztályának.

A REVS kollekció büszkén mutatja be az aktív életmódhoz készült, új megjelenésű kortárs divatot. A vizuális és mechanikus vonalak harmóniájára összpontosító REVS a Yamaha alapminőségét ötvözi finom részletekkel és a mindennapi használatra alkalmas praktikummal. A REVS kollekció a legújabb csúcstechnológiák és csúcstechnológiai eljárások felhasználásával – a vegyes újrahasznosított szövetektől kezdve a dinamikus szabásvonalakon át a ragasztott varratokig – a vállalat fokozott fenntarthatóság felé való elmozdulásának kulcsfontosságú része, miközben a forma és a funkció a középpontban marad.

Az életmódbeli ruházat terén elért izgalmas fejlődést jelképező Scooter kollekció olyan sportos megjelenést biztosít, amely otthonosan mozog az utcai mobilitást felrázó, kiváló Yamaha robogók mellett. A termékcsalád központi eleme a különleges „Nothing but the MAX” kollekció, amelyet úgy terveztek, hogy szinkronban legyen a Yamaha sportrobogókkal az igazán kiemelkedő formák és tónusok érdekében. A Scooter kollekció karakteres, mégis okos, a városi megjelenés kívánatos, kötelező darabja.

A Hyper Naked kollekció a Yamaha MT-sorozat nyers utcai fókuszából és Japán sötét oldala szellemiségének zordságából merítve az utcai sziluettek, az agilitás és a japán városi élet fúziója. A fekete, cián és szürke MT árnyalatainak dominanciájával a retró futurizmus az, amiről a Hyper Naked kollekció szól.

Saját motor teszt: Yamaha MT-03 és Yamaha MT-07 összehasonlítás

A kollekciót inspiráló, sokat dicsért kalandgéphez hasonlóan a Ténéré 700 World Raid kollekció minden egyes darabja a Ténéré 700 elszánt, terepjárós lelkületét tükrözi. A Ténéré 700 World Raid kollekció egy moduláris és természetorientált kollekció, amely lehetővé teszi a kalandvágyó motorosok számára, hogy menet közben alkalmazkodjanak a körülményekhez, a kollekció pedig a precizitás és a robusztus képességek mesterkurzusa.

A Yamaha történelmével átszőtt dizájnokat kínáló Faster Sons kollekció a Yamaha ikonikus motorkerékpárjai előtt tiszteleg a versenypályán és azon kívül is. A 80-as évek vintage sziluettjeit idéző darabok kék, sárga és fehér színekben jelennek meg egy olyan retró kollekcióban, amely legalább annyira kényelmes, mint amennyire szemet gyönyörködtető.

A Racing Heritage kollekció az 1960-as évek óta a márka szinonimájává vált Yamaha versenyzői színek, a piros-fehér-fekete színvilág előtt tiszteleg. A klasszikus „speed block” mintázatot minden egyes darab középpontjába foglalva a Racing Heritage kollekció egy merész, minimalista ruhatár, amely a klasszikus Yamahát élteti.

A Monster Energy Yamaha MotoGP csapat replikakollekciója a világ motorsport-kifutóin viselt ruházattal szinkronban készült, a versenyrajongók számára kihagyhatatlan termékcsalád. A fekete színű, versenykékkel és fehérrel kiemelt kollekció egyenesen a versenypályáról érkezik a szekrénybe.

2023-ban a Novelties termékcsalád izgalmas új kollekciója is megjelenik. A lenyűgöző ruházati kollekciókból inspirálódva, az utazást és a mindennapi életet feldobni hivatott tárgyak sora a Yamaha legjavát ragadja meg szórakoztató és funkcionális árucikkek formájában.
Több mint 80 lenyűgöző újdonság alkotja a 2023-as Yamaha-ruházati termékcsaládot. A Yamaha múltjának és jelenének legnagyobb slágereit válogatott kollekciókban keltik életre, amelyekben a rajongók minden korosztálya jól nézhet ki és jól érezheti magát.

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x