fbpx
EseményekKiemeltMotoros találkozó

Nyerj jegyet a Pirates Family MC szelidi bulijába a 2023. augusztus 24-27-i hétvégére!

NYerj jegyet a szalki motoros találkozóra 2023 augusztus 24-27Még leírni is durva, hogy idén már 32. alkalommal szervez motoros találkozót a Pirates Family MC. Ráadásul idén ismét a Szelidi-tó partján dübörögnek fel a lóerők. Te ott leszel?

Emlékszem még a régi, szép időkre, mikor Foktőn, a klubház, illetve a Kalóz kocsma mellett sátoroztunk a motoros cimborákkal. A férjemet is itt ismertem meg 23 éve május 1-én. Tavaly pedig nosztalgiából eltöltöttünk itt ismét egy hangulatos estét.

Ebben az évben azonban a még jobb hangulat és a nagyobb befogadóképesség miatt visszatér a buli a Szelidi-tóhoz, ahol egy megismételhetetlen motoros fesztivál veszi kezdetét augusztus 24-én.

Nosztalgiázás a Pirates Family MC buliján

Ha te is szeretnéd a kalózokkal együtt tölteni ezt a nyárvégi hétvégét, akkor most lehetőséged van megnyerni a belépőjegyed. Összesen 4 db, egész hétvégére szóló fesztiválbelépőt sorsolunk ki azok között, akik megírják, hogy mi volt a korábbi neve a Pirates Family MC-nek.

Ez a kérdőív már lejárt

A válaszokat 2023. augusztus 20-ig várom a fenti kérdőívre. Az adataid megadásával egyúttal feliratkozol a Csajokamotoron.hu heti hírlevelére, amiről később bármikor leiratkozhatsz.

A nyerteseket e-mailben értesítem, a belépőjegyüket a fesztivál helyszínén, az Árnyas kemping bejáratánál tudják majd átvenni. Ha még hezitálsz, hogy játsz-e a játékunkon, nézd meg a programokat és a zenei felhozatalt. Szerintem imét hatalmas buli lesz!

XXXII. Pirates Family motoros taláklozó Szelidi tó 2023. augusztus 24-27

Címlapfotó: fm05

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Average
5 Based On 1
Subscribe
Visszajelzés

guest
2 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Balogh Zoltán
Balogh Zoltán
2023 augusztus 22. 14:42

Lehet tudni kik nyerték a belépőket?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x