HírekMotorbemutatóMotorok

Új színekkel és különleges kiadással köszönti a következő modellévet az X-ADV és a Forza 750

Honda Forza 750 2024
24YM FORZA750

Hamarosan a Honda két legnépszerűbb európai modellje, az X-ADV és a Forza 750, izgalmas új színekben pompázik az utakon.

Az X-ADV kínálatába, így a hazai márkakereskedésekbe is, két új, úgynevezett „Special Edition” változat kerül – ezek az Iridium Grey Metallic és a Grand Prix Red színek, melyeket nagy logós grafika tesz egyedivé.

Előző évben, a mind a mai napig úttörőnek számító, X-ADV volt a Honda harmadik legkelendőbb 350 cm3 fölötti modellje, melyből a 2016-os bevezetése óta mintegy 60 000 darabot értékesítettek szerte a kontinensen. Csak a Neo Sports Café családba tartozó CB650R és a sportos, terepes CRF1100L Africa Twin tudta megelőzni az „SUV-robogót” az eladások tekintetében.

Honda X-ADV 2024
24YM X-ADV

Az X-ADV továbbra is kapható lesz Matt Ballistic Black Metallic színben, de megjelenik a modell egy teljesen színösszeállítás a kínálatban, ez pedig a Puco Blue, és mind a kettő izgalmas, fekete-grafit díszítést kap.

A Forza 750 a tekintélyes Forza termékcsalád megkoronázása. Ez a high-tech stílusban fogant tökéletes maxi robogó, amely izgalmas utazást és kimagasló kényelmet kínál a motorosnak. 2021-ben a modell elnyerte a rangos Red Dot dizájndíjat köszönhetően az elegáns formatervnek, a sportos teljesítménynek és a sokoldalúságának.

Honda Forza 750 2024
24YM FORZA750

A következő évben a Forza 750 Matt Ballistic Black Metallic fényezése megújul – arany színű keréktárcsák és logó díszíti a modellt, az összhatást fokozza a teljesen a fekete motorblokk, az ezt védő lemez, a padló és a lengőkar. De megvásárolható majd a vadonatúj, fekete díszítésű Candy Chromosphere Red és Iridium Gray Metallic fényezésben is a legnagyobb Forza. Az időtálló Matt Jeans Blue Metallic színben továbbra is elérhető lesz a robogó.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az új fényezésű Forza 750 és X-ADV modellek az 2023 év végén kerülhetnek a hazai márkakereskedésekbe.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük