CsajokMotoros csajok

Fish: a robogózás nem motorozás

fish2Én egy 18 éves gimnazista leányzó vagyok. Régóta rendszeresen olvasom az oldalt, de még nem mertem írni. Ez a topic mégis felvillanyozott… Hogy hol és hogy kezdődött?

Az egész időszámításunk előtt háromszázzal, azaz három és fél éves koromban kezdődött, amikor először éreztem meg a benzingőz élvezetét. Persze tiltott volt, de valahányszor kiszabadultam az udvarra, anya Babettáján ülve berregtem. 🙂

Édesapámnak akkortájt egy 125-ös MZ-je volt, ami számomra maga volt a csoda. Persze amint elértem a számomra kellő magasságot, már azt vettem célba. Így történt, hogy 8 évesen, születésem óta először kerültem kórházba. A motor valahogy nem volt olyan, mint azelőtt. Mászás közben eldőlt, egyenesen rám. A lábam beszorult a tank alá, bár egy kis felületi sebbel megúsztam a történteket.

Persze az eset után minden kétkerekű elzárt helyen volt tartva és már apa sem ültetett fel maga elé többet. Pár év kiesés után 13 éves koromban előkerült a nagymamám Babettája. Persze egy kicsit több ésszel rendelkeztem és már az ujjaim is elérték a féket, mindemellett már tekerni is tudtam, így egy kis leskelődés után már be is indítottam a kis csodát (részlet kérdés, hogy leállni már nem volt olyan egyszerű. 🙂 Valahogy nem tűnt fel, hogy az a mütyürke gomb erre való. 🙂 Így fullasztással ment a dolog… 🙂 ).

Fish profilja

A nagymamám eléggé a város szélén lakott, így nagyon nagy élmények voltak, mikor titokban kimentem vele. Persze korántsem volt akkora titok, bizonyára ő is rájött, hogy nem egy helyben való állástól fogyott ki a benzin és lett tiszta sár a motor. 🙂 Így elvoltam egy ideig, de mindig is hajtott a vágy, hogy egyszer majd otthon ráülhessek az MZ-re és meg se álljak motorerdő közepéig. 😛

A városban volt akkoriban pár ‘nagymenő’ Simsonos. Ők tanítottak meg váltani is és hamar eljött az ideje, hogy az MZ is kipróbálásra kerüljön. Persze sokkal másabb volt és nem tudom, hogy akkor félelmet vagy szerelmet éreztem, de az biztos, hogy még ma is kiráz a hideg, ha egy nagyobb mocit vezethetek. Hát így kezdődött minden.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Nincs még vége, lapozz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük