fbpx

A motoros barátok támogatják a rákban elhunyt Csibi négy gyermekét

Csatári Ibolya Csibi adománygyűjtésSzomorú hírt kaptunk a héten: közösségünk egyik tagja, Csatári Ibolya “Csibi” elvesztette a szörnyű betegséggel, a rákkal való harcát. Négy gyermeke maradt anya nélkül.

Csibi igazi motoros volt. Kedves, harcos, aki annyira szerette az életet, hogy még orrszondával is felvette a bukósisakot és elinult motorozni. Mindvégig gyógyulni akart, élni akarásával példaértékű mindannyiunk számára.

Motoros társai úgy határoztak, hogy segítenek Csibi árván maradt gyermekeinek a rájuk nehezedő, nehéz időszakban, ezért adománygyűjtésbe kezdtek.

Ha úgy érzed, te is szívesen segítenél, támogatásodat erre a számlaszámra várják:

Pintér Balázs
10400023-86767650-50491004
K&H bank
Kérlek a közleményben tüntesd fel: CSIBI

Csatári Ibolya Csibi adománygyűjtés

Köszönjük Mindenkinek, a gyermekei nevében is.

Alább pedig legidősebb fia levele:

Üdv mindenkinek!
Pintér Balázs vagyok Csatári Ibolya Csibi legidősebb fia.
Összeszorult szívvel gombóccal torkomban írom ezeket a sorokat.
Anyu tegnapi nap 12 óra körüli időben elvesztette a rákkal való harcot. Hiába küzdött erősen és kitartóan hogy lásson minket a gyerekeit fel cseperedni, mégis fentről vigyáz ránk. És ezzel az üzenettel utolsó kívánságát teljesítem, és adom át kérését miszerint szeretné ha barátai és kollégái akik szerették és jóba volt velük eljönnének utolsó útjára. 😔😔😔

 

A temetés időpontjáról a későbbiekben tájékoztatunk majd.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x