HírekMotorbemutatóMotorok

Motorkerékpárok blokkja hajtja a Pembleton autóit

Pambleton T23 motorkerékpár autóA vezetés szeretetéből született, az első Pembleton motorkerékpár-autó, 1999-ben készítette el Phil Gregory, a volt angol nemzeti hegymászó bajnok és tervező. A worcestershire-i vidék mélyén, a Pembleton sportkocsik új generációja még mindig szeretettel, kézzel készül Baytonban, ugyanabban a műhelyben, ahol a “régi 1-es számú” is.

Mivel a vérében van a motorsport, Phils fia, Guy 2015-ben vette át a vállalkozás napi irányítását, és az eredeti motorkerékpár-autók stílusából merített ihletet, miközben a modern mérnöki és technológiai megoldásokat ötvözte, hogy a Pembleton azzá váljon, ami ma.

Guys az évek során növelte a Pembleton szakemberekből álló csapatát, miközben biztosította, hogy az ügyfelek továbbra is különleges kapcsolatot ápoljanak azokkal az emberekkel, akik az autóikat építették. A csapat nemrégiben mutatta be a teljesen új T24 4 kerekű motorkerékpár-autót, amely a már ikonikus, BMW boxermotor által hajtott, V-Sport 3 kerekű autójuk mellé került.

A Pembleton T24 egy vadonatúj, aprólékosan kézzel készített motorkerékpár-autó, amelyet vezetésre terveztek. Az újonnan bejegyzett és a szigorú modern biztonsági követelményeknek megfelelő T24 négykerekű egy olyan vintage autó, amely a múlt báját a jelen teljesítményével ötvözi.

Sok inspiráció származik az 1920-as évekből, nem csak esztétikailag, hanem az egész megközelítésben is. A karosszériát kézzel formázzák, fúrják és szegecselik az alvázunkhoz, amelyek mindegyike házon belül készül, precíz szerkentyűkkel. Az eredmény egy lenyűgöző külső, amely a vintage autók szellemét idézi, a vele járó gondok nélkül. A hagyományos kézművesség áll a középpontban, de nem a modern technológia rovására.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Pambleton T23 motorkerékpár autó

Egy elektronikusan vezérelt és üzemanyag-befecskendezéses Moto Guzzi V-Twin motor a T24 dobogó szíve. Teljesen független felfüggesztéssel, erőteljes tárcsafékekkel és alig több mint 360 kg száraz tömeggel kombinálva ez nem csak az egyik legkönnyebb sorozatgyártású autó, amely valaha épült, de egy olyan sportkocsi, amely olyan zsigeri és magával ragadó élményt nyújt a vezetőnek, mint semmi más a piacon.

 

Forrás, képek

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük