EseményekMotorkiállítás

67. EICMA motorkerékpár szakkiállítás, Milánó

woman_bigKét szakmai nap után szerdán a nagyközönség számára is megnyitotta kapuit az idei ősz legnagyobb motorkiállítása, az EICMA Milánóban. A kiállítás 67. alkalommal gyűjtötte egy helyre a következő év legújabb termékeit, a legeredetibb ötleteket és rengeteg szórakoztató programot a motorkerékpárok szerelmesei számára.

A péntek az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a motoros nők jegyében telik. Ez az a nap, amikor a kiállítás szervezői sok-sok meglepetéssel kedveskednek a motoros nőknek Milánóban. Már a bejáratnál különleges bánásmódban részesülnek, hiszen egy hosztesz minden hölgyet a Woman Friday pulthoz irányít. Itt vehetik át a nekik készült, rózsaszín belépőket. Mindeközben a pasik sorban állnak a pénztárnál, hiszen nekik ezen a napon is fizetniük kell.

2010-Ducati-Hypermotard796aA motorgyárak idén is nagyot durrantottak, hiszen sok közülük mostanáig rejtegette a legújabb fejlesztéseket. A bemutatók sorát az olasz Ducati cég kezdte. Az új 1198 és 1198S a kollekció csúcsát jelentő Superbike modellek. A Hypermotard 1100Evo és az 1100 EvoSP, valamint az új Monster némi átalakításon esett át, valamit 7 kg-mal könnyebb lett, mint a korábbi években.

Az újdonságok bemutatására szervezett show egyúttal jó alkalom volt arra is, hogy a sajtó képviselői kaphassanak némi információt a 2010-es World Ducati Week-ről, amit június 10–13. között rendeznek meg a misanoi versenypálya területén. Ezen kívül Claudio Domenicali vezérigazgató bemutatta az új Ducati Corse logót is, ami egy szívet ábrázol, ami magában foglalja a technológiát, a történelmet és magát a márkát is.

Képek a 2010-es Ducati motorokról a galériában!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Természetesen a sztár ezúttal az új 1200-as Multistrada volt, ami tökéletesen egyesíti magában négy másik motor tulajdonságait. A legjobbat nyújtja a sportmotorok-, a túrázás-, a városi közlekedés- és az endurózás szerelmeseinek is.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük