EseményekHírekMotoros találkozó

Adományozz te is a rászoruló állatoknak

Motorosok az állatokért állatmentő angyalok alapítványMár november eleje óta tart a Motorosok Az Állatokért Állatmentő Angyalok Alapítvány adománygyűjtő akciója, amelyet 4 motoros klub is támogat. Segíts te is!

A Motorosok Az Állatokért, Állatmentő Angyalok Alapítvány 2017 óta bejegyzett nonprofit szervezet. 2019-ben négy motoros klub is az alapítvány segítségére sietett, azóta már együtt, jóval nagyobb számban tudnak fellépni a bántalmazott állatok – elsősorban kutyák, lovak – elkobzásában illetve rehabilitálásukban.

A karácsonyi adomány gyűjtő kampányt idán már ötödik alkalommal szervezik meg az Újpalotai Nagycsaládosok Egyesületének közbenjárásával a rászoruló állattartó családok részére.

Céluk, hogy a megemelkedett állateledel árak miatt minél több állat-szerető családhoz el tudjanak juttatni legalább egy zsák tápot kedvenceik számára karácsony alkalmával. Ezzel egy kis áthidaló segítséget szeretnének nyújtani, hogy minél kevesebb állat kerüljön utcára az ünnepek környékén. Motorosok az Állatokért V- Karácsonyi adománygyűjtés 2023

Amennyiben lehetőséged van segíteni az alapítvány munkáját illetve szívesen csatlakoznál a karácsonyi adománygyűjtő akcióhoz, az adományokat az alapítvány irodájába várják Budapesten az 1048 Kordován tér 6. szám alatt, illetve az alapítvány honlapján felsorolt adománygyűjtő pontokon.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük