fbpx
EseményekHírekMotorverseny

Elekromos Hooligan a pályán Daytonában

Electrica Super Hooligan Daytonában 2023Miután négy éven át a FIM Enel MotoE világbajnoki sorozat európai “Spec” motorgyártója volt, az olasz Energica elektromos sportmotorgyártó ismét pályára lép – ezúttal az Egyesült Államokban.

Az Energica EVA Ribelle RS a Tytlers Cycle Racing számára debütált Stefano Mesa vezetésével a MotoAmerica 2023 Mission Foods Super Hooligan National Championship by MotoAmerica első fordulójában, a Daytona International Speedway-en márciusban.

“A gyors és tapasztalt kolumbiai versenyző a versenykész Energica EVA Ribelle RS-t a sorozat első két futamán egy hetedik és egy ötödik helyig tudta vezetni, így ez volt az első teljes idejű elektromos hajtású erőforrás debütálása a sorozatban.

Az Energica EVA Ribelle szilárd csomagnak bizonyult több mint rátermett kezekben, és az elért eredmények további önbizalmat adtak az elkövetkező versenyek előtt.”

A Super Hooligan sorozat most szünetet tart, mielőtt június 23-25-én a Washington állambeli Sheltonban, a The Ridge Motorsports Parkban megrendezésre kerülő második fordulóval folytatódik.

 

Forrás

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x