fbpx

A Brixton Crossfire 125 lett az idei Motor Awards díj nyertese

Brixton Crossfire 125 a Moto Awards 2023 első helyezettjeA Brixton Crossfire 125-öt szavazták meg a Motor Awards 2023 díjátadón a “LEGJOBB VÁROSI MOTORKERÉKPÁR” kategória nyertesének Spanyolországban. Közel negyedmillió résztvevő adta le voksát autókra és motorkerékpárokra, a városi motor kategória 13 jelöltje közül a Crossfire modellcsalád 125 köbcentis tagja lett a győztes.

Motor Awards-ot 2011 óta rendezi meg a legnagyobb spanyol autós és motoros magazinokból álló szervezőség, ez az ország legrangosabb díja. Idén a madridi Goya Színház adott helyet az évről-évre rekordlátogatottsággal bíró rendezvénynek, ahol 8 kategóriában összesen 70 jármű vetélkedett.

A városi motor kategória első helyére a Brixton Crossfire 125 LC került,  a stílusos Café Racer olyan márkákat utasított maga mögé, mint a Yamaha, a Benelli, vagy éppen a Honda.

A Brixton Motorcycles Magyarország ügyvezetője a következőképpen véleményezte a sikert:

„Ez a győzelem annak köszönhető, hogy ez a jármű egyedülálló a 125 köbcentiméteres motorosztályban. Valójában nem is látszik átlagos 125-ös motornak. A Café Racer stílusjegyek harmonikusan ötvöződnek egy egyszerre retró és modern formavilággal, a magas színvonalú műszaki tartalom pedig biztos alapot ad a mindenki tekintetét vonzó külsőhöz.

Café Racer-rel bővíti a Crossfire családot a Brixton

A kategória lehetőségeit majdnem teljesen kihasználó 14 lóerős, folyadékhűtéses blokk ereje által hajtott Crossfire 125 alatt feszes hangolású Kayaba futóművek dolgoznak. Az üzemanyag-befecskendező rendszer és az egyedi, X-nyomatú, 11 literes üzemanyagtartály 400 km-es hatótávolságot tesz lehetővé, a megállásról pedig ABS-sel felszerelt tárcsafékek gondoskodnak. Mindez harmonikusan olvad egybe egy stílusos, sportos és jól kezelhető egységben, amit a nagypresztízsű Moto Awards díj “A LEGJOBB VÁROSI MOTORKERÉKPÁR” is bizonyít.”

CsamShop motoros pólók 2023 május

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x