CsajokMotoros csajok

Margit

sziszi76 01A motorozás gondolata már régen foglalkoztatott. Akkor még fiatalként ez volt az egyetlen, amit édesapám nem támogatott (nem mintha most örülne). Sajnos így középiskolásként nem nyílt lehetőségem a motor jogsi letételére.

1997-ben dolgozni kezdtem, majd 2003-ban egy kerékpáros baleset miatt eltörött a kezem. Otthon unatkoztam, de eszembe jutott mi lenne, ha beiratkoznék egy „A” kategóriás tanfolyamra. Mire a tanfolyam gyakorlati részéhez jutottam, már nem volt gipsz a kezemen, így nem volt akadálya a folytatásnak. A tanfolyam végén sikerrel tudtam letenni a vizsgát.

Ez után 3 év szünet következett. Még motoron sem ültem. Egyedül nem is volt merszem motorvásárlásba kezdeni.

 

2005-ben összejöttem a jelenlegi párommal, aki már régi motorosnak mondható. Az egyik haverjánál járva megláttam egy 125-ös MZ ETZ-t, ami nagyon megtetszett. Egy JAWA csepptank volt rajta, ami kimondottan jól állt a kis 125-nek. Meg is vettük a gépet így a tavalyi nyarat már motorozással töltöttem. Most éppen egy 250-es MZ ETZ-re cseréltem a jó kis 125-t, de azt hiszem jól döntöttem.

Margit profiljaNem mondhatnám, hogy rutinos, vagy régi motoros vagyok, de mindenesetre nagyon élvezem! Sok sikert a munkátokhoz!sziszi76 02sziszi76 03

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük