fbpx
HírekMotorokMotorozás

Számold át velünk a 2013-as évet!

boldog uj evet kivan a csajokamotoron 2014Az elmúlt évben számtalan változás történt a Csajokamotoron.hu életében. Honlapunk folyamatosan fejlődik, és ezzel együtt a motoros csajok száma is egyre nő.

Az elmúlt évben több fejlesztés is történt az oldalon. Az első, látványos változás a magazin külsejének megújítása volt. A kor előrehaladtával a képernyőfelbontások nőttek, így a csamnak is szélesednie, modernizálódnia kellett. Jelenleg főoldalunk szélessége 1000 pixel, ami még mindig jóval kevesebb, mint a legmodernebb monitorok felbontása, de mi elsősorban a saját olvasóink igényeit vettük figyelembe. A szélesebb stílus bevezetésével szellősebb, áttekinthetőbb lett a főoldal, és a cikkek is sokkal olvashatóbbak így.

Webáruházunkat kétszer is frissítettük az év folyamán. Igyekeztünk a leghasználhatóbb, legmodernebb áruházmotort kiválasztani, de ez csak használat közben derül ki. Köszönjük a segítségeteket a tesztelésben! Jelenlegi áruházunk a karácsonyi időszakban jól vizsgázott, ezért egyenlőre nem tervezünk újabb változást, legfeljebb csak a mostanit szeretnénk továbbfejleszteni.

A 2013-as évben valamivel kevesebb cikkünk jelent meg, mint az azt megelőző évben. Ennek két jelentős oka van: nekem 2012 végén kisfiam született, aki egyre több elfoglaltságot jelent napközben, Picar pedig állandó munkahelyet talált, emiatt már nem maradt ideje a hírszerkesztése. Azóta is keressük utódját, tehát ha érzel magadban kedvet, elhivatottságot motoros témájú cikkek írására, érdekes, nemzetközi hírek fordítására, küldj egy emailt!

Edina tartotta a frontot egész évben, ő 136 cikket és hírt jegyzett. Mina kitartóan tesztelte a motorokat, a sajátján kívül 12 különböző modellen motorozott. A ladycross világába Molnár Alexandra kalauzolt minket, Ancsynak köszönhetően pedig a gyorsasági versenyeken követhettük a magyar lányok eredményeit.

Oldalaink népszerűségi listája nem nagyon változik az évek során. Az első helyen a Csajokamotoron.hu címoldala áll, második természetesen a Fórum, majd a Galéria, a Webáruház, a Magazin, az Eseménynaptár és a Blogok következnek.

Ezeken kívül is számos szolgáltatásunk van, amit érdemes megnézni és használni is, ha csak az Ingyenes Apróhirdetésekre, a Motoros Film Adatbázisra vagy a Motoros Linkgyűjteményre gondolok.

Oldalunkon 2013 augusztus 5-én volt a a legtöbb látogató, és december 28-án olvasgattak a legkevesebben.

Legolvasottabb 10 cikkünk 2013-ban

 1. Motoros jogosítvány-változások 2013-tól
 2. Mitől leszel vagány motoros csaj?
 3. Jakus Heni a Wild Magazin címlapján
 4. Újabb közlekedési szabály-változások
 5. Dobsa Bettina 
 6. Hódító tetoválás-minták
 7. Melltartót tetováltatott magára egy nő
 8. Ifjú tehetség a Sunny Tattoo-ban!
 9. Motorozzunk együtt jövő pénteken!
 10. Saját felszerelés: Caberg Konda bukósisak

Az év második felében a fórumunk is megújult. Az új fórumhoz régi-új domain is járt: az eddigi club.csajokamotoron.hu helyett ismét a csamclub.hu webhelyen található a csajokamotoron közössége. Az új fórum több modern funkcióval rendelkezik, és persze folyamatosan fejlesztik, tehát hétről-hétre előrukkolunk valami újdonsággal. A legújabb hír, hogy a galériába immár videókat is tudtok feltölteni.

Néhány adat a fórumról:

 • Témák száma: 2,693
 • Üzenetek száma: 250,712
 • Tagok száma: 5,878
 • Legújabb tagunk: angel75

Természetesen nemcsak a fórumon, hanem a többi közösségi portálon is folyamatosan növekszik követőink száma. Facebook oldalunkat ebben a pillanatban 7.824 ember kedveli. A facebookos Csajok a motoron csoportban 660 tag van (ez a csoport zárt, csak meghívás alapján lehet bejutni, és természetesen csak motoros csajoknak). A twitteren 1 713-an olvassák a híreinket. Heti hírlevelünkre 2013-ban 464-en iratkoztak fel.

A 2014-es évben ismét töretlenül megyünk előre. Rengeteg tervünk van, és mivel idén január elseje újhold napjára esik, azt remélem, hogy mind meg is valósul ebben az évben!

Hogy csak az általános dolgokat említsem, idén is lesz Nemzetközi Női Motoros Nap május 2-án. Már most írjátok fel a naptárba, és már keresem a tökéletes helyszínt a nyári szülinapi hétvégére, ami idén a június 27-29-i hétvégére esik majd. Tegyetek félre jó előre kellő mennyiségű pénzt, bár remélhetőleg sikerül a tavalyihoz hasonló, olcsó szállást szerezni idén is. Azért kell majd benzinre!

A 2013-as Jótékonysági motoros Naptárunk nagy siker volt, összesen 827 000 Ft-ot utaltunk el a Baráthegyi Kutyaotthon Alapítványa számára. 2014-ben a tervek szerint ismét készítünk Jótékonysági Naptárat, de a részletek még kidolgozás alatt állnak. Ha vannak ötleteid, szólj hozzá a fórumban!

Köszönöm, hogy velünk voltál 2013-ban! Remélem, minél több motoros rendezvényen találkozunk majd ebben az évben is! Sok benzint, és kilométerekben gazdag, kellemesen meleg motoros szezont kívánok erre az évre!

Továbbra is várjuk a cikkeket. Ha mostanában kezdtél motorozni, vagy mostanra összeszedted a bátorságod, hogy írj magadról, arról, hogy miért kezdtél motorozni, hogyan szerezted meg a jogsit, és mit szól a környezeted ahhoz, hogy motorozol, érdemes tollat (vagy klaviatúrát) ragadnod. Ha van olyan motoros felszerelésed, amit már alaposan kipróbáltál, volt időd letesztelni, és van mit mondanod róla (az árán és a márkáján kívül is), vannak róla jó minőségű képeid, azt is írd meg és küldd el szerkesztőségünk címére. Ha voltál olyan túrán, amit szívesen megosztanál másokkal, vagy év közben mész majd találkozókra, arról is várjuk a beszámolódat. Legyél te is a Csajokamotoron.hu szerzője! Oszd meg élményeidet olvasóinkkal!

 ***

Apropó… megfogadtál valamit szilveszter éjszaka? Mi az amit mindenképp meg szeretnél valósítani ebben az évben? Neked mi az újévi fogadalmad? Írd meg a hozzászólásoknál!

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x