CsajokKiemeltTetkó a csajokon

Hódító tetoválás-minták

hodito tetovalas mintak

A tetoválás minták állandósága érdekes kérdés, hiszen sokan ezzel fejezik ki érzelmeiket, vallásukat, kaszthoz tartozásukat és még sok minden mást.

Ugyanakkor, különféle trendek és divathullámok is váltogatják egymást, de mindig vannak maradandó, örökzöld tetoválás minták, amelyek időről-időre visszatérek, vagy soha ki sem mennek a divatból.

A nagyon kedvelt motívumok közé tartozik például a pillangó, a playboy-nyúl, de ott vannak még a tribal minták, és a misztikus figurális dolgok is.

„Nagyon sok olyan minta van, ami napjainkban hódít, ilyenek például a dőlt, francia stílusú szövegek, csillagok, leopárd minták, pin-up témák, amik mind a két nem esetében hódítanak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Összetettebbnek számítanak például a japán tradicionális ábrák, például a koi pontyok vagy sárkányok, lótusz- és cseresznyevirággal tűzdelve.

A japán témák például megunhatatlannak számítanak több okból is, például hogy tradicionális japán tetováló művészek még mindig léteznek, és örökké tudnak újat alkotni, ugyanazzal a technikával. Ezek a minták nagyon-nagyon régen lettek kitalálva és még mindig aratnak, amit a tökéletességgel lehet magyarázni, a vonalak erejével és a mintákon honoló dramaturgiával.

Milyen bűntényeket rejtenek a tetoválások?

Vonuló trendek mindig lesznek, így például a tündéreket leváltották a pillangók, a pillangókat a kisebb szövegek, stb…” (Csáki Mihály – Dóró Art Tattoo Park)

„Mindig vannak kedvencek: régen a fekete nonfiguratív minták számítottak slágernek, ezeket most már felváltották a maoriak, amelyeknek sok jelentése van, csak mi nem tudjuk őket, így nonfiként viselkednek az európai ember számára (ezeket általában a kisportolt férfiak szeretik, lényegében esztétikai indíttatással).

Címlapfotó: Ryderwear UK 

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük