fbpx

Milyen bűntényeket rejtenek a tetoválások?

blindspotGyönyörű nő, tetőtől talpig szétvarrt bőr. Mi kell még? A héten induló tévésorozat főszereplőjének testét borító minták titkát meg kell fejtenie az FBI-nak…

A Rejtjelek című, 22 részes film csütörtökön 21:10-kor debütál a Cool televízió műsorán. Izgalmas műnek ígérkezik!

Az Amerikában már nagy sikert aratott, Blindspot (eredeti cím) egy amnéziás nőről szól (Jaimie Alexander), akit egy sporttáskában, teljesen meztelenül találnak a Times Square-en.

A táskára csak annyi van írva: „Hívják az FBI-t!”. A tetovált nő hátára egy FBI ügynök neve van varrva, mégpedig Kurt Weller-é (Sullivan Stapleton).

Ekkor összefonódik az ügynök és a nő sorsa, mert elkezdődik egy őrült kirakós játék – minden tetoválás egy-egy bűntényt takar.

A Mark Pellington rendezte sorozat izgalmas, váratlan fordulatokkal gazdag esti programnak ígérkezik, melyben végigkövethetjük, hogyan göngyölítik fel a tetoválások rejtette ügyeket. És persze, kiderül majd, ki is valójában a titokzatos tetovált nő!

Forrás: Port.hu

blindspot1blindspot2

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x