Hírek

Próbáld ki az új BMW HP4-et vagy az S 1000 RR sportmotort

BMW pályanap BrnobanA BMW Motorrad 2013. május 22-én és 23-án mindenki számára nyitott pályanapot tart a csehországi Brno-ban, a Moto GP és Superbike versenyekről is ismert versenypályán, ahol a saját motoros pályamotorozás mellett lehetőség nyílik az új BMW HP4 vagy a BMW S 1000 RR kipróbálására is.

A részvétel regisztrációhoz és a részvételi díj határidőben történő megfizetéséhez kötött, a versenypályára kizárólag megfelelő motoros ruházatban lehet felhajtani. A szervezők dupla-D csatos zárt bukósisakot, egyrészes, protektoros bőrruhát, bőrkesztyűt és megfelelő védelmet nyújtó csizmát javasolnak, de saját felelősségre a normál bukósisakot, a megfelelő protektorokkal ellátott motoros dzsekit és nadrágot is elfogadják.

A rendezvényen való részvétel ára a jelentkezés idejétől függően 149-160 euró, a kétnapos részvételért 280-300 eurót kérnek. A díj 4×25 perc saját motorral, valamint 1×25 perc BMW sportmotorral való pályamotorozást, egésznapos étkezést és a frissítő italokat, valamint az időmérést tartalmazza (a transponder kölcsönzési díja külön fizetendő).

 
A tavalyi rendezvény videó összefoglalója:
BMW Motorrad palyanap Brnoban 1BMW Motorrad palyanap Brnoban 2BMW Motorrad palyanap Brnoban 3BMW Motorrad palyanap Brnoban 4BMW Motorrad palyanap Brnoban 6BMW Motorrad palyanap Brnoban 7BMW Motorrad palyanap Brnoban 8BMW Motorrad palyanap Brnoban 9

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük