fbpx

Legyél a Csajokamotoron.hu hírszerkesztője!

hirszerk copySzereted a motorokat, érdekelnek a motoros világ hírei, beszélsz nyelveket és jó íráskészséged van? Akkor rád van szükségünk!

Utoljára három évvel ezelőtt kerestünk munkatársat, és azóta Picar feladta a leckét az utódjának: önállóan dolgozott, gyorsan és pontosan fordított, helyesen írt magyarul, és szuperül megtanulta betördelni a híreket. Szóval most, hogy a munkája miatt már nem tud nekünk írni, egy ilyen munkaerőt keresünk.

A feladat külföldi (angol, német, olasz, spanyol, francia – fontossági sorrendben) oldalakon felkutatni a motoros nőket érintő, -érdeklő híreket, lefordítani őket, és feltölteni a szerkesztőségi rendszerünkbe. Hetente kb. 2-3 hírre van szükség, tehát nem állandó, bejelentett munkáról, hanem lájtos mellékesről van szó.

Akit keresünk, az lehetőleg maga is motoros nő, némi technikai tudással és érdeklődéssel, hiszen a cikkekben előfordulhatnak műszaki kifejezések is. “A” kategóriás jogosítvány előny, mert motoros szezonban előfordulhat, hogy rendezvényről kell tudósítani vagy motort kell tesztelni. Önálló vélemény, saját gondolat nem akadály. Fizetés megegyezés szerint.

Ha úgy érzed, neked való lenne ez a feladat, várjuk motivációs leveledet email címünkre legalább egy darab lefordított hírrel, az eredeti link megjelölésével.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkámat a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 szavazás
A cikk értékelése
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Inline visszajelzések
Összes hozzászólás
0
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Szólj hozzá!x
()
x