KultúraMotoros könyv

Az autó- és motorsport 10 kiváló hőse

observer sajt%C3%B3t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3 k%C3%B6nyvbemutat%C3%B32Az Observer két munkatársának keze nyomán készült el, A magyar autó- és motorsport hősei 2012-ben című könyv, amelyben 10 magyar sportemberrel ismerkedhetünk meg közelebbről.

 

 

A 2012-es esztendő kifejezetten sikeres év volt a Magyar Autó-, és Motorsport számára. Az aszfalt hazai hőseinek remek eredményei egytől-egyig öregbítették Magyarország hírnevét a világban. Az Observer munkatársai, Juhász Melinda és Dóka Attila, méltó módon szeretett volna megemlékezni erről a nagyszerű évről, ami sikerült is.

Az interjúkötet Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatójának ajánlásával készült, és akár fantasztikus ajándék lehet azok karácsonyfája alá, akik egész évben szurkoltak sportolóink győzelméért a helyszínen vagy a televíziók képernyője előtt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

 

10 ember, 10 életút, 10 különböző megközelítés – ám a cél valamennyiüknél ugyanaz, a LEGJOBBNAK lenni: Michelisz Norbert, a túraautó világbajnokság (WTCC) 2012-es privát világbajnoka; Wéber Gábor, a 2010-es SEAT Európa-kupa győztese; Talmácsi Gábor, a MotoGP 2007-es világbajnoka (125ccm); Bódis Kálmán, a Brokernet Silver Sting versenyautó megalkotója; Szalay Balázs, többszörös Dakar-résztvevő; Kiss Pál Tamás, a GP3 versenysorozat résztvevője; Győrfi Alen, a 2007-es gyorsasági motoros Európa-bajnokság győztese (125 ccm); Kiss Norbert, a legeredményesebb magyar gyorsasági autóversenyző; Kárai Tamás, az Autocross 2011-es Európa-bajnoka; Spitzmüller Csaba, a rallye 2008-as abszolút magyar bajnoka.

Mindannyian felértek sportáguk csúcsára. Az odavezető útról, a nehézségekről, a sikerekről és kudarcokról őszintén vallottak a szerzőknek.

„Ebben az évben voltak jó és nagyon nehéz pillanataim, ám végül minden úgy végződött, mint a mesében. A Zengő Motorsporttal felértünk a csúcsra, hisz 2012-ben elnyertem a WTCC privát világbajnoki címét. Ám legalább ennyire fontos számomra a Hungaroringen aratott futamgyőzelem, vagy a szlovák versenyen elért pole pozícióm. Nagyon megható számomra, hogy részese lehetek egy ilyen sporttörténelmi kötetnek, ám ahhoz, hogy tényleg hőssé váljak, még rengeteg mindent kell letennem az asztalra” – fogalmazott Michelisz Norbert.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük