fbpx
EseményekMotorverseny

Chilei lány a Dakaron

chileilanyÚjabb versenyzőnő kóstol bele a Dakar rali világába.

Josefina Gardulski lesz az első dél-amerikai nő, aki a motorosok mezőnyében áll majd rajthoz a neves versenyen. Bár korábban is indultak már chilei versenyzők a Dakaron, eddig csak férfiak vállalták ezt az embert próbáló feladatot.

A fiatal versenyzőnek nagy tervei vannak a 2013-as ralival. Nem csak egy induló akar lenni a sok közül, ezért minden erejével az év elejei megmérettetésre készül, hogy január 20-án az élboly tagjaként futhasson be a célba.

A tudás és a tapasztalat a birtokában van, hiszen hazájában cross-country és enduro bajnokságot is nyert már. Nem titkolt vágya, hogy megszorongassa Laia Sanzot, aki tavaly az összesített 39-ik helyen végzett.

„Az eddigi egyetlen komoly rali, amin részt vettem, az a Desafio del Desierto volt, amin hatodikként értem célba. Most szeretném átélni a Dakar-élményt is!” – mondta a „Kuki” néven is ismert hölgy.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x