EseményekMotorverseny

Chilei lány a Dakaron

chileilanyÚjabb versenyzőnő kóstol bele a Dakar rali világába.

Josefina Gardulski lesz az első dél-amerikai nő, aki a motorosok mezőnyében áll majd rajthoz a neves versenyen. Bár korábban is indultak már chilei versenyzők a Dakaron, eddig csak férfiak vállalták ezt az embert próbáló feladatot.

A fiatal versenyzőnek nagy tervei vannak a 2013-as ralival. Nem csak egy induló akar lenni a sok közül, ezért minden erejével az év elejei megmérettetésre készül, hogy január 20-án az élboly tagjaként futhasson be a célba.

A tudás és a tapasztalat a birtokában van, hiszen hazájában cross-country és enduro bajnokságot is nyert már. Nem titkolt vágya, hogy megszorongassa Laia Sanzot, aki tavaly az összesített 39-ik helyen végzett.

„Az eddigi egyetlen komoly rali, amin részt vettem, az a Desafio del Desierto volt, amin hatodikként értem célba. Most szeretném átélni a Dakar-élményt is!” – mondta a „Kuki” néven is ismert hölgy.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük